Reklama
Pomazánka z balkánského sýra s tymiánem
Fotogalerie:

Pomazánka z balkánského sýra s tymiánem

Dana Přibylová
Dana Přibylová
Sez. Ústí 2

Lehká a zdravá svačinka, vonící po bylinkách.

Dana Přibylová, Sezimovo Ústí

Ingredience

  • 200 ml zakysaná smetana
  • 200 g balkánský sýr
  • 1-2 ks rajče
  • dle chuti tymián

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Balkánský sýr utřeme se zakysanou smetanou.
  2. Rajče nakrájíme na kostičky a vmícháme do sýru.
  3. Pomazánku dochutíme tymiánem, solit není potřeba - balkánský sýr je dost slaný. Můžeme opepřit. Dobrou chuť!
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Rizoto s pohankou

Rizoto s pohankou

I při shazování kil se dá skvěle jíst. Pavlína Řezníčková, Vidče
Zdravě a chutně /04.02.10
Květák s novými brambory

Květák s novými brambory

‚‚Mozeček‘‘ zvládne i kuchařský začátečník.
Markéta Nedvědová, ...
Zdravě a chutně /02.07.09
Domácí pribináček

Domácí pribináček

Chutná skvěle, je jednoduchý a narozdíl od kupovaného víte, co v něm je.
Zdravě a chutně /16.05.12
Pochoutka v cuketě

Pochoutka v cuketě

Připrav si zdravou cuketovou pochoutku.
Hana Bílá, České Budějovice
Zdravě a chutně /16.12.10
Fenyklová polévka

Fenyklová polévka

Fenykl je vynikající při potížích s trávením.

Pavla Zvoníčková, Rakovník

Zdravě a chutně /18.05.14
Kukuřičné placky s grilovanými rajčaty

Kukuřičné placky s grilovanými rajčaty

Kukuřičné placky jsou skvělou večeří nebo lehkým obědem. Spolu s voňavými ...

Zdravě a chutně /26.10.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu