Reklama
Pomazánka z balkánského sýra s tymiánem
Fotogalerie:

Pomazánka z balkánského sýra s tymiánem

Dana Přibylová
Dana Přibylová
Sez. Ústí 2

Lehká a zdravá svačinka, vonící po bylinkách.

Dana Přibylová, Sezimovo Ústí

Ingredience

  • 200 ml zakysaná smetana
  • 200 g balkánský sýr
  • 1-2 ks rajče
  • dle chuti tymián

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Balkánský sýr utřeme se zakysanou smetanou.
  2. Rajče nakrájíme na kostičky a vmícháme do sýru.
  3. Pomazánku dochutíme tymiánem, solit není potřeba - balkánský sýr je dost slaný. Můžeme opepřit. Dobrou chuť!
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kulajda po diabetiky

Kulajda po diabetiky

Kdo má rád, dochutí kapkou octa. Hana Šátralová, Praha
Zdravě a chutně /26.12.15
Křupavé zeleninové placky

Křupavé zeleninové placky

Dělávám je k večeři – jsou syté, snadno stravitelné a hlavně zdravé.

Brigita ...

Zdravě a chutně /06.03.13
Drůbeží špízy s řapíkatým celerem

Drůbeží špízy s řapíkatým celerem

Křupavá slaninka a svěží řapíkatý celer dodají masu chuť a vůni. 

...

Zdravě a chutně /12.01.16
Dýňové rizoto

Dýňové rizoto

Dýně je zelenina, ze které vařím často a ráda.

Romana Duričková, Vyškov

Zdravě a chutně /07.01.15
Rychlý salát s karamelizovanou cibulí a kozím sýrem

Rychlý salát s karamelizovanou cibulí a kozím sýrem

Výborná kombinace sladké cibule a aromatického kozího sýra.

Lenka Bocková, Liberec

Zdravě a chutně /07.09.14
Krůtí špíz s červenou čočkou

Krůtí špíz s červenou čočkou

Místo krůtího masa můžeš použít kuřecí.
Zdravě a chutně /09.06.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu