Reklama
Polévka s vločkovou zavářkou
Fotogalerie:

Polévka s vločkovou zavářkou

Marcela Kalužná

Úpice
Tuto polévku si oblíbí i ti‚ kteří jinak ovesné vločky rádi nemají.
Marcela Kalužná, Úpice

Ingredience

  • 250 g vločky ovesné
  • 100 g fazolky zelené
  • 100 g kapusta růžičková mražená
  • 100 g hrášek mražený
  • svazek petrželka
  • 1/4 celer
  • 1 mrkev
  • 2 vejce
  • špetka sůl

Doba přípravy

Počet porcí

5

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Do velkého hrnce dáme vařit všechnu zeleninu.
  2. V misce smícháme ovesné vločky a celá vejce.
  3. Takto vzniklou směs přidáme do vývaru s uvařenou zeleninou a ještě důkladně povaříme.
  4. Nakonec hotovou polévku ozdobíme pokrájenou petrželkou.

Pošli recept! - Speciál - Domácí polévky (24.2.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Banánovo-makový koláč

Banánovo-makový koláč

Moc zdravý a také moc dobrý moučník. Eva Červenková, Praha
Zdravě a chutně /01.02.17
Teplý salát z brokolice

Teplý salát z brokolice

Vychovávali mě jako dítě, které nemusí jíst zdravě, ale hodně. Vyrostla ze mě ...
Zdravě a chutně /11.08.08
Pochoutka z hlávkového salátu a ředkviček

Pochoutka z hlávkového salátu a ředkviček

Když máme úrodu salátu na zahradě...

Zuzka Skoumalová, Klučov

Zdravě a chutně /28.04.16
Osvěžující salát s jablky

Osvěžující salát s jablky

Je vhodný především pro zimní období.

Zlata Komondiová, Praha

Zdravě a chutně /29.02.16
Lehký salát  s kuřecím masem

Lehký salát s kuřecím masem

Salát je nejlepší s křupavou bagetkou.

Lucie Privratská, Kamenice nad Lipou

Zdravě a chutně /30.09.15
Pomazánka z lilku

Pomazánka z lilku

Skvělý tip na zdravou a dobrou večeři.
Milca Vatlavicová, Velešín
Zdravě a chutně /08.12.08
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu