Reklama
Polévka s vločkovou zavářkou
Fotogalerie:

Polévka s vločkovou zavářkou

Marcela Kalužná

Úpice
Tuto polévku si oblíbí i ti‚ kteří jinak ovesné vločky rádi nemají.
Marcela Kalužná, Úpice

Ingredience

  • 250 g vločky ovesné
  • 100 g fazolky zelené
  • 100 g kapusta růžičková mražená
  • 100 g hrášek mražený
  • svazek petrželka
  • 1/4 celer
  • 1 mrkev
  • 2 vejce
  • špetka sůl

Doba přípravy

Počet porcí

5

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Do velkého hrnce dáme vařit všechnu zeleninu.
  2. V misce smícháme ovesné vločky a celá vejce.
  3. Takto vzniklou směs přidáme do vývaru s uvařenou zeleninou a ještě důkladně povaříme.
  4. Nakonec hotovou polévku ozdobíme pokrájenou petrželkou.

Pošli recept! - Speciál - Domácí polévky (24.2.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Vegetariánský sendvič

Vegetariánský sendvič

Je to vynikající a zdravá svačina. Hana Kupková, Ostrava
Zdravě a chutně /19.12.09
Kuřecí paličky na mrkvi a pórku

Kuřecí paličky na mrkvi a pórku

Stejným způsobem lze připravit i vepřové plecko.

Andrea Jurášková, Jihlava

...
Zdravě a chutně /19.05.17
Závitky z mořské štiky

Závitky z mořské štiky

Maso této ryby obsahuje minimální množství tuku.

Olga Mašková, Strakonice

Zdravě a chutně /22.04.15
Ředkvičkový salát

Ředkvičkový salát

Je plný vitaminů a vypadá úžasně.

Lenka Příhodová, Praha

Zdravě a chutně /06.06.15
Vrtulky a kolínka s hlívou

Vrtulky a kolínka s hlívou

Pro nevegetariány se nejlépe hodí přidat kuřecí nebo krůtí maso.

Veronika Marková, ...

Zdravě a chutně /13.11.14
Římský salát s česnekovými krutony a sýrem

Římský salát s česnekovými krutony a sýrem

Nejlepší salát co znám.

Lucie Blahová, Slavičín

Zdravě a chutně /31.08.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu