Reklama
Polévka s lososem
Fotogalerie:

Polévka s lososem

Martina Škardová

Stará Voda

Pro milovníky rybích pochoutek.

Martina Škardová, Stará Voda

Ingredience

  • 2 lžíce máslo
  • 2 cibule
  • 2 větší brambory
  • podle chuti sůl a pepř
  • 1 stroužek česnek
  • 500 ml vývar
  • 300 g losos
  • 1 snítka tymián
  • 1 lžička majoránka
  • 100 ml 33% smetana
  • trocha slunečnicového oleje

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

130 Kč

Postup přípravy

  1. Na másle osmažíme jednu cibuli dozlatova. Přidáme brambory nakrájené na kostičky a krátce orestujeme. Osolíme, opepříme a přidáme česnek. Zalijeme vývarem a vaříme, dokud nejsou brambory měkké.

  2. Po uvaření vše rozmixujeme, přidáme na kostky nakrájeného lososa, tymián, majoránku a smetanu a necháme povařit. Na jiné pánvi osmažíme druhou, nadrobno nakrájenou cibuli, kterou použijeme na ozdobení.

Pošli recept! 10/2013 (2.9.2013)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zapečené špenátové noky

Zapečené špenátové noky

Je to taková svěží a lehká večeře, po které ti rozhodně nebude těžko. Hana ...
Zdravě a chutně /13.05.14
Omáčka na těstoviny s celerem

Omáčka na těstoviny s celerem

Zdravá, rychlá a velmi chutná omáčka na těstoviny, vše z jedné pánve!

Lucie ...

Zdravě a chutně /19.04.13
Lasagne s krůtím masem

Lasagne s krůtím masem

Vyzkoušela jsem připravit italské lasagne s krůtím masem a mohu říct, že mi chutnali ...

Zdravě a chutně /03.06.13
Chřestový salát

Chřestový salát

Je výborný z bílého i ze zeleného chřestu.

Aneta Jankovská, Žďár nad ...

Zdravě a chutně /02.06.15
Roláda z pečené červené řepy

Roláda z pečené červené řepy

Náplň přizpůsob vlastním chutím.

Mirka Šťastná, Mníšek pod Brdy

Zdravě a chutně /06.02.16
Pangasius ztracený v bramborách

Pangasius ztracený v bramborách

Místo filet z pangasia můžeš použít vepřové nebo kuřecí maso.

Marie Šulová, ...

Zdravě a chutně /17.01.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu