Reklama
Polévka s knedlíčky
Fotogalerie:

Polévka s knedlíčky

Eva Výtisková

Turnov
Je to naše oblíbená dobrůtka.
Eva Výtisková, Turnov

Ingredience

  • celer
  • 1 stroužek česnek
  • strouhanka
  • 50 g slanina anglická
  • mrkev
  • cibule
  • 2 vejce
  • 20 g máslo
  • 2 kuřecí křídla
  • petržel

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

120 Kč

Postup přípravy

  1. Maso se zeleninou uvaříme. Vývar přecedíme a zeleninu pokrájíme. Knedlíčky připravíme ze slaniny, kterou zesklovatíme na cibulce, a přidáme ostatní suroviny. Kopřivy spaříme a rozemeleme. Vytvoříme knedlíčky, které v polévce vaříme 5–7 minut.

Pošli recept! 9/2008 (13.8.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pohanková sekaná

Pohanková sekaná

Dá se jíst s brambory i s chlebem. Zuzka Skoumalová, Klučov
Zdravě a chutně /09.02.16
Candát v sýrovém těstíčku

Candát v sýrovém těstíčku

Myslím, že receptů na ryby není nikdy dost.
Otto Plášek, Brno
Zdravě a chutně /14.09.10
Zeleninové karí s tofu a rýží

Zeleninové karí s tofu a rýží

Rozhodně nepatříme k lidem, kteří musí denně dostat svou porci masa. Zelenina je také ...
Zdravě a chutně /14.06.11
Polévka jáhlovka

Polévka jáhlovka

Hustá přesnídávková polévka je velmi sytá.

Lenka Danišová, Jirkov

Zdravě a chutně /30.03.16
Hlíva s kuskusem

Hlíva s kuskusem

Netradiční a přitom výborný pokrm.
Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem
Zdravě a chutně /03.02.11
Rychlý pangasius s rukolovým salátem

Rychlý pangasius s rukolovým salátem

Rychlé a velmi chutné.

Veronika Hrabáková, Teplice

Zdravě a chutně /23.03.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu