Reklama
Pohankové fašírky
Fotogalerie:

Pohankové fašírky

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Já je podávám s těstovinovým salátem.

Katarína Oelschlagerová, Ústí nad Labem

Ingredience

  • 1 balení (500 g) pohanky
  • 1 bujon
  • 1 vejce
  • podle chuti sůl, pepř a mletá červená paprika
  • 1 cibule
  • 2 lžíce oleje
  • podle potřeby pohanková mouka
  • 250 g anglické slaniny (plátky)

Doba přípravy

Počet porcí

4 - 6

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Pohanku promyjeme a uvaříme ji v osolené vodě s rozpuštěným bujonem. Když je měkká, scedíme ji. Přidáme vejce, pepř, sůl, papriku  a cibuli orestovanou na oleji. Směs zahustíme pohankovou moukou.

  2. Vytvoříme hmotu, z níž mokrýma rukama tvarujeme malé válečky. Každý zabalíme do plátku anglické slaniny. Pekáč vyložíme papírem na pečení a vložíme do něho malé fašírky. Pečeme při 200 °C přibližně 30 minut.

Pošli recept! 7/2016 (3.6.2016)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Lehký salát s avokádem

Lehký salát s avokádem

Avokádo je v salátu výborné. Veronika Poláčková, Mýto
Zdravě a chutně /19.08.14
Salát z králíka

Salát z králíka

Jeho výborná chuť tě příjemně překvapí.
Jaroslava Ptáčková, Turnov
Zdravě a chutně /21.01.10
Těstoviny se zeleninovým lečem

Těstoviny se zeleninovým lečem

Můžeš do něj přidat i nějaké své oblíbené koření.

Alžběta ...

Zdravě a chutně /01.08.16
Celerovo-mrkvová pomazánka

Celerovo-mrkvová pomazánka

I pohoštění pro návštěvu může být zdravé a plné vitaminů.
Anna ...
Zdravě a chutně /20.05.10
Zapečená čočka

Zapečená čočka

Zdravé jídlo z dostupných surovin.

Jitka Pavlíková, Strakonice

Zdravě a chutně /08.11.15
Barevný kuskus

Barevný kuskus

Kuskus mám ráda hlavně proto, že se dá připravit pokaždé jinak.
Simona ...
Zdravě a chutně /24.11.08
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu