Reklama
Pohanková kaše
Fotogalerie:

Pohanková kaše

Lucie Blahová
Lucie Blahová
Slavičín

Pohankovou kaši koupíte v každé zdravé výživě, já používám kaši Nomina.

Lucie Blahová, Slavičín

Ingredience

  • 50 g Pohankové instantní kaše (např. Nomina)
  • 1 hrnek mléko
  • 1 kostka 70% čokoláda
  • oblíbené ovoce, např. hrozny
  • skořice,lžička holandského kakaa

Doba přípravy

Počet porcí

1

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Pohankovou kaši si dáme do menšího hrnce a zalijeme ji mlékem, pořádně promícháme, abychom v kaši neměli hrudky. Přidáme skořici, kakao a hrozny. Za občasného míchání kaši přivedem k varu a dáme ji do misky. Na závěr posypeme strouhanou čokoládou.

  2. Kaši můžeš obměňovat, můžeš ji zkusit třeba se sušeným ovocem nebo s oblíbenými ořechy.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Mořské plody

Mořské plody

Oblíbila jsem si středomořskou kuchyni s plody moře. Radka Pikalová, Velká Chyška ...
Zdravě a chutně /15.12.08
Domácí ořechové müsli

Domácí ořechové müsli

I sladké může být zdravé a přitom velice dobré. Domácí müsli je mnohem lepší než ...
Zdravě a chutně /20.12.10
Letní kuřecí salát

Letní kuřecí salát

Je vážně výborný, zachutná ti jako mně.
Renáta Kubálková, Městečko Trnávka
Zdravě a chutně /05.12.08
Těstoviny se zeleninovou omáčkou na pivě

Těstoviny se zeleninovou omáčkou na pivě

Těstoviny jsou u nás denně na jídelníčku.
Vlasta Dědková, Olomouc
Zdravě a chutně /16.10.12
Těstovinový salát s čerstvými rajčaty

Těstovinový salát s čerstvými rajčaty

Je lehký a přitom dobře zasytí. Určitě po něm nikdo nepřibere zbytečná ...

Zdravě a chutně /03.09.16
Rajčatová salsa ke kuřecím špízům

Rajčatová salsa ke kuřecím špízům

Salsa je vhodná i ke grilovaným rybám.

Jitka Svobodová, Chlumec nad Cidlinou

Zdravě a chutně /24.07.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu