Reklama
Pochoutka z cukety s rýží a masem
Fotogalerie:

Pochoutka z cukety s rýží a masem

Dáša Kolářová

Zlín
Ideální večeře – lehká a plná vitaminů. Můj přítel sice ještě rád přikusuje chleba, mně plněná cuketa bohatě stačí.
Dáša Kolářová, Zlín

Ingredience

  • 1 vejce
  • 100 g sýr
  • 2 sáčky rýže
  • pepř
  • sůl
  • 200 g maso vepřové mleté
  • 2 cuketa

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. krok1
    Cukety podélně rozpůlíme a vydlabeme. Dužinu nakrájíme na kousky, smícháme s rýží, vejcem, kuřecím masem, osolíme a opepříme. Směs vložíme do vydlabaných cuket, dáme je do pekáčku, podlijeme vodou a pečeme asi 40 minut v troubě. Nakonec těsně před dokončením posypeme sýrem a necháme dopéct dozlatova.

Pošli recept! 9/2007 (15.8.2007)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Rýžové DyPap

Rýžové DyPap

Zkus rychlý oběd složený z rýže a dýně s paprikou. Dy jako dýně a Pap ...
Zdravě a chutně /15.12.10
Tofu na zelenině

Tofu na zelenině

Před podáváním posypeme sezamem.

Petra Ménová, Kolín

Zdravě a chutně /17.02.16
Kapr na křenu

Kapr na křenu

Podáváme s vařenými brambory.

Josef Bartušek, Bítovčice

Zdravě a chutně /26.03.13
Mrkvová polévka

Mrkvová polévka

Je nejen zdravá, ale i superrychlá!
Libuše Hlaváčová, Brno
Zdravě a chutně /04.08.11
Dýňové karí

Dýňové karí

Podle receptu Terezy Svobodové z Kladna

Zdravě a chutně /18.09.19
Pečená řepa s medem

Pečená řepa s medem

Chutná příloha k masitým pokrmům.

Martina Nečasová, Rosice u Chrasti

Zdravě a chutně /15.04.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu