Reklama
Plnění pstruzi
Fotogalerie:

Plnění pstruzi

Eliška Robová

Praha

Díky náplni krásně voní a lépe chutnají.

Eliška Robová, Praha

Ingredience

  • 2 vykuchaní pstruzi
  • špetka soli
  • kousek másla
  • 2 lžíce strouhaný parmazán
  • hrstka čerstvé petrželové natě
  • koření na ryby
  • na posyp plátky mandlí
  • 1/2 citronu

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

200 Kč

Postup přípravy

  1. Pstruhy dobře omyjeme, osolíme a vložíme je na pekáček,  který vyložíme několika plátky másla. Plátek másla vložíme i do každého pstruha spolu se lžící parmazánu, trochou nasekané petrželové natě a kořením na ryby. Pak ryby posypeme trochou mandlových plátků. 

  2. Pečeme v troubě předehřáté na 180 °C asi 20 minut. V průběhu pečení pstruhy podlijeme šťávou. Podáváme s citronem. Nejlepší přílohou je bramborová kaše.

Pošli recept! - Speciál - Česká kuchyně (20.8.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Špenátová roláda

Špenátová roláda

Na jaře ti prospěje jídlo, které dodá sílu. Dagmar Vašáková, Hodonín
Zdravě a chutně /30.03.09
Pangas v palačinkovém těstíčku

Pangas v palačinkovém těstíčku

Rybí filet zapečený ve vaječném těstíčku.
Zdravě a chutně /17.04.17
Zeleninová polévka se ztraceným vejcem

Zeleninová polévka se ztraceným vejcem

Zdá se to složité, ale recept je úplně jednoduchý a zvládne ho každý.

Martina ...

Zdravě a chutně /25.06.13
Květákové karí placičky

Květákové karí placičky

Když placičky potřeme olejem, dají se připravit i v troubě na pečicím papíru.

...

Zdravě a chutně /19.09.17
Cukety plněné mletým masem

Cukety plněné mletým masem

Cukety můžete podávat například s kyselým zelím.

Petra Janků, Turnov

Zdravě a chutně /28.11.12
Jarní pomazánka z hrášku

Jarní pomazánka z hrášku

Romana Kvasničková, Cheb

Zdravě a chutně /14.03.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu