Reklama
Plněné papriky s hermelínem
Fotogalerie:

Plněné papriky s hermelínem

Veronika Marková
Veronika Marková
Český Těšín

Večeře bohatá na plno důležitých vitamínů.

Veronika Marková, Český Těšín

Ingredience

  • 4 ks zelené papriky
  • 1 hermelín
  • 1 uzený sleď
  • 1 vejce na tvrdo
  • 2 lžíce hořčice
  • 1 lžíce majonéza
  • 1 cibule
  • sůl, pepř
  • trochu olivový olej

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

55 Kč

Postup přípravy

  1. krok1

    Papriky překrojíme napůl a očistíme. Hermelín nakrájíme na plátky. V sekáčku si najemno rozsekáme cibuli, vejce a očištěného sledě, tak aby byla pomazánka zcela hladká.

  2. Přendáme do misky, přidáme hořčici, olej, majonézu, osolíme a opepříme a pořádně promícháme.

  3. Papriky plníme pomazánkou, přiložíme plátky hermelínu a dáme zapéct do mikrovlnné trouby asi na 2-3 minuty.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kapr v páře

Kapr v páře

Přesně podle zásad správné výživy. Josef Bartušek, Luka nad Jihlavou
Zdravě a chutně /09.07.15
Polévka s lososem

Polévka s lososem

Pro milovníky rybích pochoutek.

Martina Škardová, Stará Voda

Zdravě a chutně /22.11.14
Pstruh s mandlovou nádivkou

Pstruh s mandlovou nádivkou

Andrea Janáková, Polička

Zdravě a chutně /20.03.19
Rukolový salát s lososem

Rukolový salát s lososem

V sezoně je lepší čerstvý chřest, který stačí jen krátce povařit. 

...
Zdravě a chutně /11.03.17
Lehký exotický salát s vejci

Lehký exotický salát s vejci

Jeho chuť tě určitě příjemně překvapí.
Irena Ivanova, Ostrava-Poruba
Zdravě a chutně /15.12.10
Mrkvová polévka s rajčaty

Mrkvová polévka s rajčaty

Výrazná chuť určitě zaujme.

Jitka Pavlíčková, Strakonice

Zdravě a chutně /01.10.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu