Reklama
Plněné papriky
Fotogalerie:

Plněné papriky

Marcela Kaněrová
Marcela Kaněrová
Náchod

Do větších paprik se vejde více náplně.

Marcela Kaněrová, Náchod

Ingredience

  • Ingredience
  • 200 g měkký salám
  • 50 g pórek
  • 100 g sterilované žampiony
  • trocha sůl
  • trocha pepř
  • 100 g tavený sýr
  • 4 červená paprika
  • 1 kostka masox

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Salám‚ pórek a žampiony nakrájíme na menší kostičky‚ osolíme‚ opepříme a do připravené směsi přimícháme tavený sýr. Z omytých paprik si odkrojíme vršek‚ očistíme je a naplníme připravenou směsí.

  2. Dáme do pekáčku a podlijeme asi čtvrt litrem vody‚ ve kterém jsme rozpustili jednu kostku masoxu. Takto připravené papriky pečeme na 200 °C asi 30 minut.

Pošli recept! 1/2012 (6.12.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pohanka s mrkví a brokolicí

Pohanka s mrkví a brokolicí

U nás pohanka není popelkou kuchyně! Božena Kolářová, Pouště
Zdravě a chutně /04.08.11
Pšeničné placky se zelím a pohankou

Pšeničné placky se zelím a pohankou

Pšenici na klíčení kupuji v obchodech se zdravou výživou.

Alena Páclová, ...

Zdravě a chutně /09.05.16
Buchtičky s mangoldem

Buchtičky s mangoldem

Letos jsme si poprvé vypěstovali mangold. Nejdřív jsem nevěděla, jak ho v kuchyni ...
Zdravě a chutně /24.10.08
Pórkovo-kaštanová polévka

Pórkovo-kaštanová polévka

Kaštany se v naší kuchyni nevyužívají, což je škoda.  

Eliška Robová, ...

Zdravě a chutně /20.02.15
Kuřecí salát se zeleninou

Kuřecí salát se zeleninou

Tento salát jsem se naučila během školního vaření. Je velmi jednoduchý a v naší ...
Zdravě a chutně /14.02.09
Lasagne s krůtím masem

Lasagne s krůtím masem

Vyzkoušela jsem připravit italské lasagne s krůtím masem a mohu říct, že mi chutnali ...

Zdravě a chutně /03.06.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu