Reklama
Plněné papriky
Fotogalerie:

Plněné papriky

Marcela Kaněrová
Marcela Kaněrová
Náchod

Do větších paprik se vejde více náplně.

Marcela Kaněrová, Náchod

Ingredience

  • Ingredience
  • 200 g měkký salám
  • 50 g pórek
  • 100 g sterilované žampiony
  • trocha sůl
  • trocha pepř
  • 100 g tavený sýr
  • 4 červená paprika
  • 1 kostka masox

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Salám‚ pórek a žampiony nakrájíme na menší kostičky‚ osolíme‚ opepříme a do připravené směsi přimícháme tavený sýr. Z omytých paprik si odkrojíme vršek‚ očistíme je a naplníme připravenou směsí.

  2. Dáme do pekáčku a podlijeme asi čtvrt litrem vody‚ ve kterém jsme rozpustili jednu kostku masoxu. Takto připravené papriky pečeme na 200 °C asi 30 minut.

Pošli recept! 1/2012 (6.12.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Plněná kulatá cuketa

Plněná kulatá cuketa

Lehký, chutný oběd. Anna Šušláková, Most
Zdravě a chutně /05.06.13
Bylinkový kapr s brokolicí

Bylinkový kapr s brokolicí

Skutečná delikatesa z naší oblíbené české ryby. Je mnohem lepší než obyčejný ...
Zdravě a chutně /03.02.11
Salát s kozím sýrem

Salát s kozím sýrem

Salát mám nejraději s výrazným sýrem.
Lenka Bocková, Liberec
Zdravě a chutně /24.10.08
Zelenina na víně

Zelenina na víně

Výborná ke grilovanému masu.

Jana Remková, Orlová

Zdravě a chutně /24.09.15
Salát z červené řepy a jablek

Salát z červené řepy a jablek

Nejlepší je dobře vychlazený.

Božena Kolářová, Pouště

Zdravě a chutně /15.01.16
Kuře s medovou zeleninou

Kuře s medovou zeleninou

Kuřecí stehna pečená s medovou marinádou, podávaná na šťavnaté zelenině.

Pavel ...

Zdravě a chutně /03.03.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu