Reklama
Plněná kulatá cuketa
Fotogalerie:

Plněná kulatá cuketa

Anna Šušláková
Anna Šušláková
Most

Lehký, chutný oběd.

Anna Šušláková, Most

Ingredience

  • 3 ks kulatá cuketa
  • 250 g kuřecí mleté maso
  • 100 g žampióny
  • 1 ks žloutek
  • dle chuti sůl
  • dle chuti čerstvě mletý pepř
  • 2 lžíce olivový olej
  • 1 hrst čerstvá majoránka
  • 80 g kapusta, nakrájená na proužky
  • 1/2 žlutá cibule, nakránená na kostičky
  • 1/2 červená cibule, nakrájená na kostičky
  • 4 stroužky česnek, rozetřený

Doba přípravy

Počet porcí

4-6

Orientační cena

120 Kč

Postup přípravy

  1. krok1

    Cuketu seřízneme, vydlabeme lžící, vnitřek mírně posolíme a opepříme. Kuřecí mleté maso dáme do mísy, přidáme všechny suroviny a řádně promícháme.

  2. Směsí naplníme vydlabané cukety a přikryjeme seřízlým vrškem. Pečeme v troubě vyhřáté na 190 °C zhruba 60 minut.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zapečené špenátové noky

Zapečené špenátové noky

Je to taková svěží a lehká večeře, po které ti rozhodně nebude těžko. Hana ...
Zdravě a chutně /13.05.14
Žralok s bramborovou kaší

Žralok s bramborovou kaší

Žralok může být příjemným spestřením jídelníčku.

Libuše Hlaváčová, Brno

Zdravě a chutně /15.07.13
Cuketové bonbony

Cuketové bonbony

Připrav si podle mého receptu mlsání, které ocení děti i dospělí. Můžeš je ...
Zdravě a chutně /15.04.12
Kopřivové dobrodružství

Kopřivové dobrodružství

Jídlo se jí samostatně nebo s přílohou.

Iveta Zemková, Olšany u Prostějova

Zdravě a chutně /12.09.12
Jednoduchý domácí sýr

Jednoduchý domácí sýr

Syrovátku můžeš samozřejmě vypít.

Ladislav Vesecký, Zlaté Hory

Zdravě a chutně /08.02.16
Rybí salát z kapra

Rybí salát z kapra

Kapr – to pro nás už dávno neznamená jen klasické řízky.
Ivana Šůsová, Písek
...
Zdravě a chutně /12.12.08
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu