Reklama
Pizza s kedlubnou
Fotogalerie:

Pizza s kedlubnou

Katka Miláčková

Praha
Italská klasika nám chutná i s jarní zeleninou.
Katka Miláčková, Praha

Ingredience

  • 1 balení těsto listové
  • 1 kedlubna
  • trocha koření provensálské
  • 3 stroužky česnek
  • špetka sůl bylinková
  • na potření olej
  • na potření kečup
  • 100–200 g salám suchý
  • 100 g sýr strouhaný

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Listové těsto vyválíme na plát, který přendáme na plech vyložený pečicím papírem a propícháme vidličkou. Kedlubnu oloupeme a nahrubo nastrouháme, přisypeme provensálské koření a dobře promícháme s česnekem utřeným s bylinkovou solí.
  2. Těsto mírně potřeme olejem, kečupem, poklademe plátky salámu, kedlubnovou směsí
    a pečeme při 200 °C zhruba 40 minut. Před dopečením posypeme sýrem.

Pošli recept! 5/2009 (15.4.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pikantní lilek

Pikantní lilek

Oblíbila jsem si lilek, dá se připravovat na mnoho způsobů. Nevařím podle kuchařských ...
Zdravě a chutně /04.02.10
Krůtí řízek s lupínky

Krůtí řízek s lupínky

Krůtí maso je velmi jemné a zdravé.

Jana Remková, Orlová

Zdravě a chutně /16.01.15
Barevné rybí krokety

Barevné rybí krokety

Výborné jídlo pro děti – vypadají lákavě, jsou chutné a zdravé.
Nina Kovářová, ...
Zdravě a chutně /01.06.13
Slepičí vývar

Slepičí vývar

Polévka je grunt, říkala moje babička a já jí věřím. Bez dobrého drůbežího ...
Zdravě a chutně /07.11.08
Sójové ražniči

Sójové ražniči

Podáváme s oblíbeným dresinkem.

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Zdravě a chutně /26.01.16
Zapečené lilky

Zapečené lilky

Místo lilku můžeme použít i cukety.
Julie Černá, e-mail
Zdravě a chutně /12.11.09
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu