Reklama
Pikantní zelenina
Fotogalerie:

Pikantní zelenina

Kateřina Vlčková

Dubicko
Myslím, že ji ocení nejen vegetariáni.
Kateřina Vlčková, Dubicko

Ingredience

  • 1 cuketa
  • 1 mrkev
  • 1 paprika
  • hrst houby sušené
  • 1 lžíce omáčka sojová
  • špetka chilli
  • špetka sůl
  • 1 lžička glutasol
  • 1–2 lžičky škrob
  • 300 g rýže
  • 1 lžička kari

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Houby nabobtnat. Nakrájíme mrkev, papriku a cuketu na malé kousky.
  2. Na pánev nalijeme trochu oleje‚ přidáme mrkev‚ papriku‚ okapané houby a smažíme. Ochutíme sojovou omáčkou‚ glutasolem‚ chilli a špetkou soli. Když je mrkev mírně změklá‚ přidáme cuketu. Až změkne, zalijeme ji škrobem rozpuštěným ve vodě a mícháme do zhoustnutí.
  3. Podáváme s vařenou rýží s karí kořením.

Pošli recept! 8/2009 (15.7.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zapečené rybí filé s brokolicí

Zapečené rybí filé s brokolicí

Máte rádi ryby? Vyzkoušejte toto rybí filé s brokolicí. Kristýna Seidlová, Pardubice
Zdravě a chutně /07.09.13
Rybí filé s rajčatovou omáčkou

Rybí filé s rajčatovou omáčkou

Zkuste si uvařit toto rychlé, zdravé a lehké jídlo. Nebudete věřit, jak jednoduše ...

Zdravě a chutně /18.03.13
Sýrová roláda s tvarůžkovou náplní

Sýrová roláda s tvarůžkovou náplní

Pro toho‚ kdo má rád sýry všeho druhu‚ je sýrová roláda s tvarůžkovou ...
Zdravě a chutně /19.07.10
Salát s kefírem

Salát s kefírem

Osvěžujíci pochoutka například k večeři.
Eva Červenková, Praha
Zdravě a chutně /20.05.10
Květáková polévka s tofu

Květáková polévka s tofu

Když máš opravdu hlad, uvař si ji, je sytá.

Hana Kupková, Ostrava

Zdravě a chutně /05.06.14
Krůtí rolky na brusinkách

Krůtí rolky na brusinkách

Chutnají nám s bramborami.

Veronika Poláčková, Mýto

Zdravě a chutně /08.11.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu