Reklama
Pikantní kuřecí zeliáda
Fotogalerie:

Pikantní kuřecí zeliáda

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Chutná, rychlá a zdravá večeře.

Marcela Kaněrová, Náchod

Ingredience

  • 300 g kuřecí prsa
  • 2 lžičky solamyl
  • 4 lžíce sójová omáčka
  • 5 lžic olej
  • sůl a pepř podle chuti
  • 1 hrst sušené houby
  • 500 g hlávkové zelí
  • 1 velká cibule
  • 200 ml ostrý kečup

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

65 Kč

Postup přípravy

  1. Maso nakrájíme, přidáme solamyl, asi 2 lžíce sójové omáčky, 2 lžíce oleje, sůl, pepř a vše promícháme. Dáme odležet na půl hodiny do lednice. Mezitím namočíme sušené houby do vody. 

  2. Nakrájíme zelí a cibuli na nudličky. Do hrnce dáme zbytek oleje a kuřecí maso orestujeme. Přidáme houby, zelí, cibuli, kečup a dvě lžíce sójové omáčky. Restujeme ještě 3 minuty, poté podlijeme vodou a dusíme asi 30 minut.

Pošli recept! - Speciál - Vaříme ze zelí (20.1.2014)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Dýňový koláč

Dýňový koláč

Veronika Dobrovolná, Přibyslav

Zdravě a chutně /22.01.18
Sumec na kmíně

Sumec na kmíně

Kdo má rád, může maso lehce potřít česnekem.

Josef Bartušek, Luka nad Jihlavou

Zdravě a chutně /24.04.15
Losos s chilli omáčkou

Losos s chilli omáčkou

Ryby naštěstí máme rádi všichni – především ty mořské. Dopřáváme si je co ...
Zdravě a chutně /25.05.13
Vitaminová bomba

Vitaminová bomba

Zdravá pochoutka pro všechny.
Eva Chudá, Ostrava-Mariánské Hory
Zdravě a chutně /16.12.10
Zeleninové kernoto

Zeleninové kernoto

Kernoto jsou obrou-šená zrna nešlechtěné pšenice – špaldy.
Šárka Folvarčná, ...
Zdravě a chutně /24.10.08
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu