Reklama
Pikantní krůtí maso na zelenině
Fotogalerie:
 

Pikantní krůtí maso na zelenině

Anna Šušláková
Anna Šušláková
Most

Pikantní až pálivé maso.

Anna Šušláková, Most

Ingredience

  • 500 g krůtí vykoštěné krůtí stehno bez kůže
  • 2 cibule
  • 5 stroužků česnek
  • 1 chilli paprička
  • 1 malá cuketa
  • 2 ks paprika
  • 2 lžíce slunečnicový citronový olej
  • 2 lžíce chilli omáčka s česnekem
  • podle potřeby kouřová sůl
  • 2 lžičky maďarské koření od Grešíka
  • 150 ml drůbeží vývar

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

130 Kč

Postup přípravy

  1. Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky. Na oleji si orestujeme cibuli, česnek a chilli papričku. Přidáme nakrájené maso opečeme, osolíme, přidáme chilli omáčku s česnekem a koření. Podlijeme trochou vývaru a dusíme asi 15 minut.

     

  2. Přidáme nastrouhanou cuketu a opět necháme as i5 minut dusit. Na závěr přidáme přidáme nakrájené papriky necháme prohřát.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Brokolice se smetanou

Brokolice se smetanou

Voní po bylinkách a česneku a je hned. Jitka Hrbková, Praha
Zdravě a chutně /21.01.09
Zelenina na bulguru

Zelenina na bulguru

Druh a množství zeleniny přizpůsobíme vlastní chuti.

Jiřina Fulínová, Praha

Zdravě a chutně /11.11.15
Zapečená cuketa se slaninou a brambory

Zapečená cuketa se slaninou a brambory

Chutné zeleninové jídlo provoněné slaninou.

Kateřina Hanáková, Ostrava Poruba

Zdravě a chutně /13.09.12
Zeleninový salát s jáhlami

Zeleninový salát s jáhlami

Podávej jako samostatný pokrm, třeba k večeři.
Renata Slavíčková, Velké Popovice
Zdravě a chutně /17.05.11
Pstruzi v udírně

Pstruzi v udírně

Musíš si vyrobit udírnu, ale stojí to za to.
Martin Linhart, Zábřeh
Zdravě a chutně /11.08.08
Libová vepřová panenka

Libová vepřová panenka

U nás doma máme rádi maso a do každého pokrmu, který vařím, dávám bylinky ze ...
Zdravě a chutně /21.07.08
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu