Reklama
Pikantní krabí salát s celerem
Fotogalerie:

Pikantní krabí salát s celerem

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Denisa Chlupáčová, Brno

Ingredience

  • 1 balení krabích tyčinek
  • 1 sklenice sterilovaného celeru
  • 3 lžíce tatarské omáčky
  • 3 lžíce zakysané smetany
  • šťáva z 1 citronu
  • 1 chilli paprička bez semen
  • podle chuti pepř a sůl
  • 1 cibule nakrájená najemno

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Krabí tyčinky zbavíme plastových obalů, poté je spaříme chvilku v horké vodě a nakrájíme na menší kousky.

  2. V míse je smícháme s celerem a ostatními ingrediencemi.

  3. Hotový salát dáme uležet a vychladit do lednice. Podáváme jako zdravou a rychlou večeři či svačinu s čerstvým pečivem.

Pošli recept! - Speciál - Velikonoce (10.3.2017)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Květákový nákyp

Květákový nákyp

Květák takto upravený mi chutná nejlépe. Mária Kropáčová, Třebíč
Zdravě a chutně /24.05.14
Portobello s kuskusem

Portobello s kuskusem

Podávej jako předkrm nebo lehký hlavní chod.

Terezie Vachová, Praha

Zdravě a chutně /19.05.14
Pomazánka z fazolek mungo

Pomazánka z fazolek mungo

Nechci jíst uzeniny, tak jsem měkký salám nahradila fazolemi.
Lenka Danišová, Jirkov
...
Zdravě a chutně /23.11.10
Lososový Nicoise

Lososový Nicoise

Ozdobila jsem ho kvítky bazalky.

Kateřina Gajová, Brno

Zdravě a chutně /28.04.14
Pstruh s citrónem a česnekem

Pstruh s citrónem a česnekem

Skvělá zdravá rychlovka na oběd či večeři.

Aneta Krotká, Třebíč

Zdravě a chutně /20.07.13
Celerový salát s uzeným lososem

Celerový salát s uzeným lososem

U nás v rybárně se dá koupit úžasný uzený losos. Nemůžu se ho nabažit, ...

Zdravě a chutně /16.03.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu