Reklama
Pikantní filé s meruňkami
Fotogalerie:

Pikantní filé s meruňkami

Anna Vavřínová
Anna Vavřínová
Mokrá - Horákov

Takto připravené filé je pro každého příjemným překvapením.

Anna Vavřínová, Brno - venkov

Ingredience

  • 4 ks rybí filé
  • 1 šlehačka
  • 1 sklenice zavařené meruňky
  • 300 - 400 g plnotučný jogurt
  • 1 navršená lžička kari
  • 1 navršená lžička zázvor
  • 4 - 6 stroužků česnek
  • 1 lžička sůl
  • 1/3 lžičky cukr krystal
  • 1 lžíce olej na smažení

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

125 Kč

Postup přípravy

  1. Jogurt nalejeme do misky, přidáme rozetřený česnek, kari, zázvor, sůl, cukr a vše smícháme dohromady.

  2. Ve vzniklé omáčce obalíme kousky filé a vložíme do rozpáleného oleje. Zalejeme případným zbytkem omáčky a po obou stranách na středním plameni osmažíme.

  3. Jakmile je filé měkké, podáváme. Ochutíme zavařenými okapanými meruňkami a ozdobíme šlehačkou. Servírujeme s brambory.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Řecký salát

Řecký salát

V létě je z domácí zeleniny nejlepší. Vladimír Bruna, Praha
Zdravě a chutně /20.08.16
Rajčata plněná mozzarellou

Rajčata plněná mozzarellou

Různých receptů na téma rajčata, bazalka a mozzarella je hodně, tento je můj oblíbený.

...
Zdravě a chutně /18.03.13
Špenátový salát s okurkou

Špenátový salát s okurkou

Blíží se jaro, správný čas pro dietu, která nás zbaví nadbytečných kil získaných ...
Zdravě a chutně /16.04.13
Krůtí kostky v bulguru

Krůtí kostky v bulguru

Druh a množství použité zeleniny záleží jen na tvé chuti a fantazii.

Kristýna ...

Zdravě a chutně /05.11.16
Penne s lečem

Penne s lečem

Lečo máme vždy zavařené do zásoby, ale čerstvé je nejlepší.

Jindřich ...

Zdravě a chutně /23.09.17
Lahůdkový salát

Lahůdkový salát

Zeleninu můžeš obměňovat.

Hana Šátralová, Praha

Zdravě a chutně /12.12.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu