Svěží salát, který přijde vhod v parných letních dnech.
Dana Oliveriusová, Ostrava
Ingredience
- 2 rajčata
- 1 žlutá paprika
- polovina salátová okurka
- 2 ks jarní cibulka
- 2 lžíce olivový olej
- 1 lžíce citronová šťáva
- 1 lžička sůl
- 2 lžičky tatarská omáčka
- 2 lžičky francouzská hořčice
- 1 lžička oregano
- 1 lžička bazalka
- 1 lžička tymián
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Z koření, soli, tatarské omáčky, hořčice, olivového oleje a citronové šťávy umícháme zálivku. Rajčata, papriku a okurku nakrájíme na kostičky a jarní cibulku na kolečka. Zeleninu přidáme do zálivky a smícháme.
-
Salát můžeme podávat s bílým pečivem.