Reklama
Pečený kuskus se zeleninou a lososem
Fotogalerie:

Pečený kuskus se zeleninou a lososem

Kateřina Pálinkášová
Kateřina Pálinkášová
Karviná

Výborný lehký a zdravý oběd nebo večeře. Je rychle hotový a opravdu skvělý.

Kateřina pálinkášová, Karviná

Ingredience

  • 2 porce losos s kůží
  • 150 g kuskus
  • 1 hrst mražená zelenina podle chuti
  • 1 malá konzerva žampiony
  • 100 ml zeleninový vývar
  • trocha olivový olej
  • sůl

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

120 Kč

Postup přípravy

  1. Připravíme si kuskus. Do zapékací mísy dáme olivový olej, kuskus, který nijak neupravujeme, jenom lehce osolíme. Nahoru dáme mraženou nebo čerstvou zeleninu podle chuti, žampiony a zalijeme vroucím vývarem. Pečeme v troubě vyhřáté na 180 °C asi 15 minut.
  2. Lososa osolíme a opečeme na olivovém oleji 5 minut z každé strany. Dáme na talíř, nandáme kuskus a podáváme teplé.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuřecí prsa s těstovinami

Kuřecí prsa s těstovinami

I kdybych je jedla denně, nepřejí se mi. Eva Ešnerová, Nymburk
Zdravě a chutně /22.01.09
Letní polévka ze zeleného hrášku a ledového salátu

Letní polévka ze zeleného hrášku a ledového salátu

Místo vajíčka můžeš dát do polévky třeba nakrájenou omeletu. Mému malému jsou dva ...

Zdravě a chutně /03.08.13
Špenátové řezy

Špenátové řezy

Pokud koupíš špenát jako protlak, nemusíš ho mixovat, ale já mám raději celé listy.

...
Zdravě a chutně /21.03.16
Letní kuřecí salát

Letní kuřecí salát

Je vážně výborný, zachutná ti jako mně.
Renáta Kubálková, Městečko Trnávka
Zdravě a chutně /05.12.08
Rajčatové karbanátky

Rajčatové karbanátky

Svěží karbanátky ze šťavnatých rajských jablíček jsou vhodné i pro ...

Zdravě a chutně /27.07.17
Vegetariánské fašírky

Vegetariánské fašírky

Lucia Borbélyová, Tvrdošovce, Slovensko

Zdravě a chutně /16.08.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu