Reklama
Pečený kuskus se zeleninou a lososem
Fotogalerie:

Pečený kuskus se zeleninou a lososem

Kateřina Pálinkášová
Kateřina Pálinkášová
Karviná

Výborný lehký a zdravý oběd nebo večeře. Je rychle hotový a opravdu skvělý.

Kateřina pálinkášová, Karviná

Ingredience

  • 2 porce losos s kůží
  • 150 g kuskus
  • 1 hrst mražená zelenina podle chuti
  • 1 malá konzerva žampiony
  • 100 ml zeleninový vývar
  • trocha olivový olej
  • sůl

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

120 Kč

Postup přípravy

  1. Připravíme si kuskus. Do zapékací mísy dáme olivový olej, kuskus, který nijak neupravujeme, jenom lehce osolíme. Nahoru dáme mraženou nebo čerstvou zeleninu podle chuti, žampiony a zalijeme vroucím vývarem. Pečeme v troubě vyhřáté na 180 °C asi 15 minut.
  2. Lososa osolíme a opečeme na olivovém oleji 5 minut z každé strany. Dáme na talíř, nandáme kuskus a podáváme teplé.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Cuketová pizza

Cuketová pizza

Ideální zdravá večeře na letní dny. Kateřina Pohlová, Velké Hamry
Zdravě a chutně /18.08.14
Kukuřičné knedlíčky se zelím a tempehem

Kukuřičné knedlíčky se zelím a tempehem

Obměna tradičního vepřa knedla zela.

Eva Červenková, Praha

Zdravě a chutně /07.11.15
Salát z rybího filé a jablek

Salát z rybího filé a jablek

Jablka můžeš pokapat citronem, nezhnědnou.

Jana Remková, Orlová-Lutyně

Zdravě a chutně /01.03.16
Vitaminový salát z kysaného zelí

Vitaminový salát z kysaného zelí

Tento salát má ráda celá naše rodina. Je dobrý, jednoduchý a rychlý.
Zdravě a chutně /01.04.12
Zapečená treska se špenátem

Zapečená treska se špenátem

Ryby se snažím zařazovat do jídelníčku co nejčastěji.

Petra Šiklová, Trutnov

Zdravě a chutně /04.05.14
Zeleninový pekáček

Zeleninový pekáček

Rychlý a levný všední oběd nebo večeře.
Květa Kroupová, Praha
Zdravě a chutně /27.05.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu