Reklama
Pečené plněné papriky
Fotogalerie:

Pečené plněné papriky

Věra Jenčiková

Nejdek
Patří mezi oblíbená jídla celé mé rodiny. Chutnaly také všem návštěvám.
Věra Jenčiková, Nejdek

Ingredience

  • paprika
  • 3 lžíce mléko
  • 2 vejce
  • slanina anglická
  • mouka hladká
  • sýr tavený
  • semínka sezamová

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Trojúhelníčky přepůlíme. Smícháme v misce pepř, ve­getu a červenou papriku a ve směsi sýr obalíme.
  2. Každý zabalíme do plátku slaniny a vložíme do papriky. Tu obalíme v hladké mouce a v připravené těstíčku, které jsme umíchali z vajec, mléka a mouky. Posypeme sezamovými semínky a pečeme na oleji. Papriky podáváme se salátem a s bramborovou kaší.

Pošli recept! 6/2008 (14.5.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Dýňové karí

Dýňové karí

Podle receptu Terezy Svobodové z Kladna
Zdravě a chutně /18.09.19
Ananasový vůz

Ananasový vůz

V době svátků se dá ananas levně koupit.
Eva Tomaníková, Holešov
Zdravě a chutně /27.08.10
Patizon s jogurtem a olivami

Patizon s jogurtem a olivami

Omáčku, která zbude po obalování, můžeme podávat samostatně, podobně jako kečup...

Zdravě a chutně /03.08.16
Pilaf z čočky a špenátu

Pilaf z čočky a špenátu

Vynikající levná a zdravá specialita z čočky, rýže a špenátu je inspirovaná arabskou...

Zdravě a chutně /28.05.13
Zamilovaná polévka

Zamilovaná polévka

Začala jsem ji vařit po svatbě, manželovi pro radost.
Líba Vichrová, Deštná
Zdravě a chutně /12.02.13
Naložený grilovaný lilek

Naložený grilovaný lilek

Zelenina se na mém stole objevuje několikrát denně.

Iva Císařová, Hradec Králové

Zdravě a chutně /19.09.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu