Reklama
Pečené plněné papriky
Fotogalerie:

Pečené plněné papriky

Věra Jenčiková

Nejdek
Patří mezi oblíbená jídla celé mé rodiny. Chutnaly také všem návštěvám.
Věra Jenčiková, Nejdek

Ingredience

  • paprika
  • 3 lžíce mléko
  • 2 vejce
  • slanina anglická
  • mouka hladká
  • sýr tavený
  • semínka sezamová

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Trojúhelníčky přepůlíme. Smícháme v misce pepř, ve­getu a červenou papriku a ve směsi sýr obalíme.
  2. Každý zabalíme do plátku slaniny a vložíme do papriky. Tu obalíme v hladké mouce a v připravené těstíčku, které jsme umíchali z vajec, mléka a mouky. Posypeme sezamovými semínky a pečeme na oleji. Papriky podáváme se salátem a s bramborovou kaší.

Pošli recept! 6/2008 (14.5.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Sójový guláš s klíčky

Sójový guláš s klíčky

Nejvhodnější přílohou je rýže. Hana Kupková, Ostrava
Zdravě a chutně /10.02.16
Květákovo-ředkvičkový salát

Květákovo-ředkvičkový salát

Hodí se jako lehká večeře s tmavým opečeným toastem.

Hana Krausová, Hradec ...

Zdravě a chutně /30.04.14
Těstovinový salátek s pečeným lilkem

Těstovinový salátek s pečeným lilkem

Právě ta pečená zelenina dělá přímo divy.

Jiřina Patočková, Ostrava

Zdravě a chutně /04.10.16
Letní polévka ze zeleného hrášku a ledového salátu

Letní polévka ze zeleného hrášku a ledového salátu

Místo vajíčka můžeš dát do polévky třeba nakrájenou omeletu. Mému malému jsou dva ...

Zdravě a chutně /03.08.13
Salát z nových brambor a kozího sýra

Salát z nových brambor a kozího sýra

Před podáváním salát posyp čerstvým rozmarýnem.

Ludmila Spěváčková, Kopřivnice

Zdravě a chutně /16.02.16
Bramborový špíz se zeleninou

Bramborový špíz se zeleninou

Grilované brambůrky se zeleninkou a slaninou jsou výborné‚ přestože ...
Zdravě a chutně /15.12.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu