Reklama
Pečené kuře s dýňovou kaší
Fotogalerie:

Pečené kuře s dýňovou kaší

Veronika a Martin Kasíkovi
Veronika a Martin Kasíkovi
Praha 6

Proč dělat kaši pouze z brambor?

Veronika a Martin Kasíkovi, Praha

Ingredience

  • 3 kuřecí stehna
  • sůl, pepř, drcený kmín, sladká paprika
  • olivový olej
  • 250 g brambory
  • 200 g dýně
  • kousek máslo

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Kuřecí stehna dáme do pekáče, lehce podlijeme vodou. Osolíme, opepříme, okořeníme špetkou sladké papriky a drceným kmínem a zakápneme olivovým olejem. Pečeme v troubě na 200 °C 40-45minut.

  2. Brambory i dýni oloupeme a nakrájíme na kostičky a společně uvaříme doměkka. Slijeme vodu, přidáme kousek másla a rozmixujeme na kaši, kterou už pouze osolíme.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pangas v palačinkovém těstíčku

Pangas v palačinkovém těstíčku

Rybí filet zapečený ve vaječném těstíčku.
Zdravě a chutně /17.04.17
Mrkvový  krém

Mrkvový krém

Jestli ti nevoní kopr, nahraď ho petrželkou nebo celerovou natí.

Magdalena Králová, ...

Zdravě a chutně /19.02.15
Fazolová  polévka se švestkami

Fazolová polévka se švestkami

Nenech se odradit nezvyklou kombinací surovin.

Zdeňka Polanská, Vsetín

Zdravě a chutně /28.10.16
Lehký kuřecí salát Waldorf

Lehký kuřecí salát Waldorf

Chutná lehká večeře.
Zdravě a chutně /18.07.17
Čekankové puky s ricottou

Čekankové puky s ricottou

Nenáročné zeleninové jídlo, po němž nepřibereš.

Jiří Hudec, Prachatice

Zdravě a chutně /03.04.14
Kapr v zelenině

Kapr v zelenině

Jsem rybář, a tak občas domů přinesu nějakého tvora s ploutvičkami.
Milan Plch, Brno
...
Zdravě a chutně /03.10.08
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu