Reklama
Pečené kuře s dýňovou kaší
Fotogalerie:

Pečené kuře s dýňovou kaší

Veronika a Martin Kasíkovi
Veronika a Martin Kasíkovi
Praha 6

Proč dělat kaši pouze z brambor?

Veronika a Martin Kasíkovi, Praha

Ingredience

  • 3 kuřecí stehna
  • sůl, pepř, drcený kmín, sladká paprika
  • olivový olej
  • 250 g brambory
  • 200 g dýně
  • kousek máslo

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Kuřecí stehna dáme do pekáče, lehce podlijeme vodou. Osolíme, opepříme, okořeníme špetkou sladké papriky a drceným kmínem a zakápneme olivovým olejem. Pečeme v troubě na 200 °C 40-45minut.

  2. Brambory i dýni oloupeme a nakrájíme na kostičky a společně uvaříme doměkka. Slijeme vodu, přidáme kousek másla a rozmixujeme na kaši, kterou už pouze osolíme.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Chilli brambory

Chilli brambory

Když máš chuť na něco ostřejšího... Martina Antalová, Odolena Voda
Zdravě a chutně /03.03.13
Polévka s knedlíčky

Polévka s knedlíčky

Je to naše oblíbená dobrůtka.
Eva Výtisková, Turnov
Zdravě a chutně /19.11.08
Sójový guláš

Sójový guláš

Oběd pro vegetariány je dobrý i při hubnutí.
Lucie Kirschnerová, Praha
Zdravě a chutně /29.12.10
Bramborový salát s makrelou

Bramborový salát s makrelou

Se solí opatrně, makrela bývá dost slaná.

Andrea Janáková, Polička

Zdravě a chutně /30.11.16
Kuřecí prsa s těstovinami

Kuřecí prsa s těstovinami

I kdybych je jedla denně, nepřejí se mi.
Eva Ešnerová, Nymburk
Zdravě a chutně /22.01.09
Těstoviny s lilkem a rajčaty

Těstoviny s lilkem a rajčaty

Lehce stravitelný oběd ze Středomoří.

Jindra Ivanovová, Jindřichův Hradec

Zdravě a chutně /07.09.14
 

Nejnovější

Ředkvičkové zapékánky

Ředkvičkové zapékánky

Božena Peřinová, Luka nad Jihlavou
Za pár korun /21.02.20
Zapečené těstoviny s bylinkami

Zapečené těstoviny s bylinkami

Ivana Bartušková, Luka nad Jihlavou

Za pár korun /21.02.20
Pomalu pečený králík s tymiánem

Pomalu pečený králík s tymiánem

Podle receptu

Nataši Zvonařové z Třince

Škola vaření /21.02.20
Játra s cibulovou omáčkou

Játra s cibulovou omáčkou

Eva Přecechtělová, Chropyně

Vaříme express /21.02.20
Ředkvičková polévka

Ředkvičková polévka

Zajímavá varianta

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem



Vaříme express /21.02.20
Zeleninové závitky

Zeleninové závitky

Tomáš Mika, Brno

Vaříme express /21.02.20
Tofu na čínský způsob

Tofu na čínský způsob

Alena Peštová, České Budějovice

Vaříme express /21.02.20
Plněné kedlubny

Plněné kedlubny

Soudky plné chutí

Podle receptu Mirky Stachové z Prahy

Všehochuť /21.02.20
Sládkovo tajemství

Sládkovo tajemství

Karolína Rýznarová, Šumperk

Za pár korun /20.02.20
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Co je české, to je hezké, a pokud se bavíme o jídle, tak platí spíš výtečné! Vydej se s námi na výlet po naší vlasti a ochutnej krajové speciality nebo si připomeň už zapomenuté pochoutky z dětství. Také nepřehlédni rubriku Poklady ze spíže, kde se dozvíš spoustu zajímavých informací o moravské lahůdce, která dobyla svět.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Užij si svátky bez stresu!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama