Reklama
Pečená řepa s sýrem Cottage
Fotogalerie:

Pečená řepa s sýrem Cottage

Jakub Linda
Jakub Linda
Plzeň

Podzimní zeleninová dobrota.

Jakub Linda, Plzeň

Ingredience

  • 1 čerstvá řepa
  • 1 balení sýr Cottage
  • extra panenský olivový olej
  • balzamikový ocet
  • med
  • sůl, pepř

Doba přípravy

Počet porcí

1

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Řepu zabalíme do alobalu a pečeme v troubě při 180 °C 90 minut.

  2. Olej smícháme s octem balsamico a medem. Upečnou řepu oloupeme, nakrájíme a promícháme v připravené směsi.

  3. Sýr Cottage dokořeníme čerstvě mletým pepřem a podáváme společně s řepou.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Filátko pod cizrnou

Filátko pod cizrnou

Jestli chceš ušetřit čas, kup cizrnu sterilovanou.

Veronika Marková, Český Těšín

Zdravě a chutně /27.01.16
Losos s koprem

Losos s koprem

Věra Soukupová, Kunštát

Zdravě a chutně /21.07.18
Hubník

Hubník

Po upečení ho můžeme posypat sýrem.

Magda Legindiová, Velké Hamry

Zdravě a chutně /26.03.13
Sójové ďobáčky s dýňovým zelím

Sójové ďobáčky s dýňovým zelím

Ráda vymýšlím úplně nová jídla.
Květa Hošková, Vratimov
Zdravě a chutně /04.08.11
Králík s hořčičnou omáčkou

Králík s hořčičnou omáčkou

Nejlépe chutná s bramborovou kaší.

Lucie Blahová, Slavičín

Zdravě a chutně /20.06.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu