Reklama
Papriky s rajčatovou směsí
Fotogalerie:

Papriky s rajčatovou směsí

Božena Kolářová

Pouště
Toto dobré jídlo stojí jen pár korun.
Božena Kolářová, Pouště

Ingredience

  • 3 paprika
  • 750 g rajčata
  • 3 cibule
  • 1 stroužek česnek
  • špetka tymián
  • dle chuti sůl
  • dle chuti pepř
  • 150 g strouhanka
  • 300 g houby
  • 3 vejce

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Polovinu rajčat spaříme, oloupeme,  nakrájíme a s cibulí, česnekem a houbami orestujeme. Vejce rozšleháme s opraženou strouhankou, osolíme, opepříme, přidáme tymián a orestovaná rajčata.
  2. Zbylá rajčata podusíme a přecedíme na pyré, dáme do zapékací mísy. Papriky, naplníme směsí, narovnáme na pyré a zapékáme 30 minut.

Pošli recept! 9/2009 (12.8.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Netradiční kapr

Netradiční kapr

Kapr plněný nádivkou je labužnický zážitek. Alena Vtelenská, Luštěnice
Zdravě a chutně /24.07.09
Pražené houbové jáhly

Pražené houbové jáhly

Kdo ohrnuje nos nad zdravou výživou, měl by nejdřív pár správně při-pravených jídel ...
Zdravě a chutně /10.10.08
Palačinky se slaninou, špenátem a mangoldem

Palačinky se slaninou, špenátem a mangoldem

Lososa stačí okořenit a opéct na másle.

Ivana Černá, Praha

Zdravě a chutně /01.04.14
Cuketový nákyp

Cuketový nákyp

Můžeme přidat hrst voňavých bylinek.

Jana Měsíčková, Veselí nad Moravou

Zdravě a chutně /24.08.16
Pečený ředkvičkový salát

Pečený ředkvičkový salát

Ředkvičky jsem se naučila připravovat na různé způsoby, pěstuji je ...

Zdravě a chutně /24.03.15
Křupavoučké kousky z pangasia

Křupavoučké kousky z pangasia

Rybí maso nemusíme obalovat jen v trojobalu, aby bylo křupavé.

Veronika Marková, Český ...

Zdravě a chutně /19.08.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu