Reklama
Papriky s rajčatovou směsí
Fotogalerie:

Papriky s rajčatovou směsí

Božena Kolářová

Pouště
Toto dobré jídlo stojí jen pár korun.
Božena Kolářová, Pouště

Ingredience

  • 3 paprika
  • 750 g rajčata
  • 3 cibule
  • 1 stroužek česnek
  • špetka tymián
  • dle chuti sůl
  • dle chuti pepř
  • 150 g strouhanka
  • 300 g houby
  • 3 vejce

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Polovinu rajčat spaříme, oloupeme,  nakrájíme a s cibulí, česnekem a houbami orestujeme. Vejce rozšleháme s opraženou strouhankou, osolíme, opepříme, přidáme tymián a orestovaná rajčata.
  2. Zbylá rajčata podusíme a přecedíme na pyré, dáme do zapékací mísy. Papriky, naplníme směsí, narovnáme na pyré a zapékáme 30 minut.

Pošli recept! 9/2009 (12.8.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Krůtí nudličky s fenyklem a bulgurem

Krůtí nudličky s fenyklem a bulgurem

Oběd z neobvyklých surovin. Veronika Poláčková, Mýto
Zdravě a chutně /26.01.13
Kuře s lupínky

Kuře s lupínky

Vychutnej si lahodně křupavá sousta.
Zuzana Čerlíková, Čechy
Zdravě a chutně /22.01.09
Polévka z pečené červené řepy

Polévka z pečené červené řepy

Z řepy se dají připravit různé lahůdky.
Věra Sedlická, Havlíčkův Brod
Zdravě a chutně /20.08.14
Masíčko v omáčce

Masíčko v omáčce

Děti vařenou zeleninu moc nechtějí, tohle jim ale chutnalo.

Lucie Němcová, Brno

Zdravě a chutně /24.06.16
Lehká polévka z řapíkatého celeru

Lehká polévka z řapíkatého celeru

Řapíkatý celer má v mé kuchyni čestné místo pro svou příjemně kořeněnou ...
Zdravě a chutně /08.06.13
Salát s lososem

Salát s lososem

Vyzkoušej tento vynikající recept.
Lenka Bocková, Liberec
Zdravě a chutně /27.08.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu