Reklama
Papriky s rajčatovou směsí
Fotogalerie:

Papriky s rajčatovou směsí

Toto dobré jídlo stojí jen pár korun.
Božena Kolářová, Pouště

Ingredience

  • 3 paprika
  • 750 g rajčata
  • 3 cibule
  • 1 stroužek česnek
  • špetka tymián
  • dle chuti sůl
  • dle chuti pepř
  • 150 g strouhanka
  • 300 g houby
  • 3 vejce

Doba přípravy

50 minut

Počet porcí

4

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Polovinu rajčat spaříme, oloupeme,  nakrájíme a s cibulí, česnekem a houbami orestujeme. Vejce rozšleháme s opraženou strouhankou, osolíme, opepříme, přidáme tymián a orestovaná rajčata.
  2. Zbylá rajčata podusíme a přecedíme na pyré, dáme do zapékací mísy. Papriky, naplníme směsí, narovnáme na pyré a zapékáme 30 minut.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuřátko s kopřivami

Kuřátko s kopřivami

Tato jarní pochoutka je skutečně dokonalá. Jitka Marková, Rýmařov
Zdravě a chutně /12.03.16
Pohanková pomazánka

Pohanková pomazánka

Pro ty, kteří dávají přednost zdravé výživě.

Anna Skoumalová, Klučov

Zdravě a chutně /18.02.14
Tilápie s rozmarýnem

Tilápie s rozmarýnem

Podáváme nejlépe s bramborovou kaší.

Otto Plášek, Brno

Zdravě a chutně /07.12.13
Salát z čekanky, celeru a jablek

Salát z čekanky, celeru a jablek

Slaninka by měla být hezky křupavá.

Elen Hrubcová, Praha

Zdravě a chutně /24.10.17
Farfalle s artyčoky

Farfalle s artyčoky

Jednoduchý, ale skvělý recept, který jsem získala na dovolené.

Martina Jiroutová, ...

Zdravě a chutně /04.06.16
Zimní salát s mrkví a ořechy

Zimní salát s mrkví a ořechy

Francouzi konzumují spoustu zeleniny, kterou umějí skvěle připravit.

Lenka Procházková,...

Zdravě a chutně /28.02.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu