Reklama
Papriky plněné zelím
Fotogalerie:

Papriky plněné zelím

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Sýr feta je dost slaný, proto solíme opatrně.

Alice Němečková, Příbram

Ingredience

  • 8 ks menší oranžové nebo žluté papriky
  • 1/2 menší hlávky bílé zelí
  • 2 lžíce olivový olej
  • trocha soli a pepře
  • 2-3 lžíce sójová omáčka
  • 150 g feta
  • olej na vymazání

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Z paprik odkrojíme stopku a vydlabeme semena. Zelí najemno nakrouháme a opečeme na olivovém oleji. Osolíme je, opepříme a zakápneme sójovou omáčkou. 

  2. Vmícháme nahrubo nastrouhaný sýr a směsí naplníme papriky. Zapékací mísu lehce vymažeme olejem, rozložíme papriky a pečeme při 180 °C asi 10–15 minut.

Pošli recept! 5/2015 (7.4.2015)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pangas na lůžku ze zeleniny

Pangas na lůžku ze zeleniny

Tento recept vyhrál u celé rodiny. Lucie Polzerová, Hradec Králové
Zdravě a chutně /23.12.11
Jarní salát

Jarní salát

Obsahuje hodně vitaminů.

Olga Pysarenko, Brno

Zdravě a chutně /06.04.15
Libová vepřová panenka

Libová vepřová panenka

U nás doma máme rádi maso a do každého pokrmu, který vařím, dávám bylinky ze ...
Zdravě a chutně /21.07.08
Vločkové sušenky

Vločkové sušenky

Lehká sváteční pochoutka.
Jaroslav Charvát, Praha
Zdravě a chutně /24.02.10

Čína z lilku

Variace na "čínu" chutná s lilkem výborně, je lehká a rychlá, vyzkoušej ji.
Helena ...
Zdravě a chutně /13.01.10
Lososové závitky s pažitkovým krémem

Lososové závitky s pažitkovým krémem

Filety musí být bez kůže.

Božena Kolářová, Pouště

Zdravě a chutně /12.07.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu