Reklama
Pangasius ztracený v bramborách
Fotogalerie:

Pangasius ztracený v bramborách

Marie Šulová
Marie Šulová
Měřín

Místo filet z pangasia můžeš použít vepřové nebo kuřecí maso.

Marie Šulová, Měřín

Ingredience

  • 8 ks větší brambory
  • 400 g filety z pangasia
  • 200 g tvrdý sýr
  • 1 šlehačka
  • 200 g šunkový salám
  • dle chuti koření na ryby, sůl

Doba přípravy

Počet porcí

7

Orientační cena

120 Kč

Postup přípravy

  1. Brambory oloupeme, nakrájíme na kolečka. Filety obalíme v koření a nakrájíme na malé kousky. Pekáč vymažeme máslem.
  2. Jako první na dno pekáče pokládáme brambory, osolíme, potom kousky filet a na ně plátky salámu. Vše ještě jednou opakujeme.
  3. Poslední vrstvu brambor opět osolíme, zasypeme sýrem a zalijeme šlehačkou. Pečeme při 150 °C zhruba 1 hodinu.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Salát z quinoy s balkánským sýrem a olivami

Salát z quinoy s balkánským sýrem a olivami

Kateřina Maršíková, Dobruška
Zdravě a chutně /04.08.18
Středomořské fazole

Středomořské fazole

Jednoduché a vydatné jídlo s vůní léta.

Tereza Vachová, Praha

Zdravě a chutně /06.06.12
Ředkvičkovo-šunková pomazánka

Ředkvičkovo-šunková pomazánka

Rychlá a bez zbytečných kalorií.

Helena Macková, Vsetín

Zdravě a chutně /13.11.12
Dušená mrkev

Dušená mrkev

Je mi deset let a ráda mamince pomáhám. Dušenou mrkvičku zvládnu úplně sama.
...
Zdravě a chutně /17.05.11
Těstoviny s lilkem a rajčaty

Těstoviny s lilkem a rajčaty

Lehce stravitelný oběd ze Středomoří.

Jindra Ivanovová, Jindřichův Hradec

Zdravě a chutně /07.09.14
Ryba s rajčaty a brokolicí

Ryba s rajčaty a brokolicí

Při sestavování jídelníčku je pro nás nejpodstatnější, aby naše jídlo bylo zdravé ...
Zdravě a chutně /06.08.08
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu