Reklama
Pangasius z přístavní krčmy
Fotogalerie:

Pangasius z přístavní krčmy

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Rybička schovaná v těstíčku mile překvapí.
Blanka Hrabětová,
Roudnice nad Labem

Ingredience

  • Těsto
  • 500 g pangasia
  • 1 lžíce hořčice
  • 1 lžíce citronová šťáva
  • 5 lžic mouka hladká
  • 20 ml olej
  • 150 g mouka hladká
  • 1/2 prášek do pečiva
  • 2 vejce
  • 150 ml pivo

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Pangasia opláchneme, osušíme a upravíme na jednotlivé porce. Každou osolíme‚ pokapeme citronovou šťávou a po jedné straně namažeme hořčicí.
  2. Připravíme těstíčko a na pánev dáme rozehřát olej.
  3. Každou porci obalíme v mouce, ponoříme do těstíčka a hned smažíme v rozpáleném oleji dozlatova.

Pošli recept! 8/2010 (14.7.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuřecí vlnka v zeleninové marinádě

Kuřecí vlnka v zeleninové marinádě

Pikantní dobrota za pár korun. Jana Remková, Orlová
Zdravě a chutně /04.11.14
Caesar salát s kuřecím masem

Caesar salát s kuřecím masem

Existuje mnoho receptů na salát Ceasar, já ho připravuji tímto způsobem. Olej ...

Zdravě a chutně /19.05.16
Batáty se šunkou a zeleninou

Batáty se šunkou a zeleninou

Batáty patří k nejvýživnějším druhům zeleniny.

Martina Uličná, Chrudim

Zdravě a chutně /14.05.16
Tyčinky s pohankou

Tyčinky s pohankou

Pohanková mouka má oříškovou chuť.

Martina Sklenářová, Vysoké Mýto

Zdravě a chutně /08.02.15
Sója-segedín

Sója-segedín

Jako příloha se hodí houskový knedlík.
Květa Kroupová, Praha
Zdravě a chutně /23.12.10
Polenta s jahodami

Polenta s jahodami

Netradiční mlsání, které chutná i mému manželovi. A navíc jeho příprava ...
Zdravě a chutně /11.11.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu