Reklama
Pangasius se špenátovými kuličkami
Fotogalerie:

Pangasius se špenátovými kuličkami

Martina Sklenářová
Martina Sklenářová
Vysoké Mýto

Kombinace ryby a špenátu je výborná.

Martina Sklenářová, Vysoké Mýto

Ingredience

  • Ingredience
  • 1 kg pangasius
  • 1 balíček špenát
  • 3 stroužky česnek
  • 1 vejce
  • trocha strouhanka
  • špetka sůl, pepř a kmín
  • 100 g šunka

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Rybu omyjeme a vysušíme utěrkou. Porce osolíme‚ lehce opepříme a ochutíme kmínem. Naskládáme do pekáčku a na každý kousek dáme lístek másla.

  2. Špenát ochutíme solí, pepřem a česnekem‚ přidáme vejce a zahustíme strouhankou a pokrájenou šunkou. Vložíme do pekáčku‚ podlijeme vodou a společně s rybou vložíme do trouby. Pečeme zhruba 35 minut při 200 °C. Kuličky můžeš ještě vylepšit vmícháním 100 g nastrouhaného sýra.

Pošli recept! 4/2012 (5.3.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Řízky s hrozny

Řízky s hrozny

Podávají se s brambory přelité omáčkou. Zdena Halušková, Příbram
Zdravě a chutně /05.06.16
Nákyp z lilku a celeru

Nákyp z lilku a celeru

U nás velmi oblíbené jídlo, které můžeme jakkoliv obměňovat dle toho, co máme rádi.

...
Zdravě a chutně /16.07.13
Bramborový salát se sójou

Bramborový salát se sójou

Nakrájenou cibuli spař horkou vodou, bude lépe stravitelná.

Hana Kupková, Ostrava

Zdravě a chutně /28.01.16
Zapečený chřest

Zapečený chřest

Když seženu chřest, zapékám ho se šunkou.
Eva Mešinová, Dražovice
Zdravě a chutně /05.01.09
Plněné papriky s hermelínem

Plněné papriky s hermelínem

Večeře bohatá na plno důležitých vitamínů.

Veronika Marková, Český Těšín

Zdravě a chutně /24.05.13
Pikantní krůtí maso na zelenině

Pikantní krůtí maso na zelenině

Pikantní až pálivé maso.

Anna Šušláková, Most

Zdravě a chutně /25.10.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu