Kombinace ryby a špenátu je výborná.
Martina Sklenářová, Vysoké Mýto
Ingredience
- Ingredience
- 1 kg pangasius
- 1 balíček špenát
- 3 stroužky česnek
- 1 vejce
- trocha strouhanka
- špetka sůl, pepř a kmín
- 100 g šunka
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Rybu omyjeme a vysušíme utěrkou. Porce osolíme‚ lehce opepříme a ochutíme kmínem. Naskládáme do pekáčku a na každý kousek dáme lístek másla.
-
Špenát ochutíme solí, pepřem a česnekem‚ přidáme vejce a zahustíme strouhankou a pokrájenou šunkou. Vložíme do pekáčku‚ podlijeme vodou a společně s rybou vložíme do trouby. Pečeme zhruba 35 minut při 200 °C. Kuličky můžeš ještě vylepšit vmícháním 100 g nastrouhaného sýra.