Reklama
Pangasius s rajčaty
Fotogalerie:

Pangasius s rajčaty

Lucie Váchová

Ostrava
Dlouho jsem si na rybě dokázala pochutnat, jen když byla v trojobalu a smažená. Pak jsem ozkoušela tento kamarádčin recept a od té doby se bez problému zabydlel v mém zdravém jídelníčku.
Lucie Váchová, Ostrava

Ingredience

  • 100 g olivy
  • šťáva citrónová
  • 2 stroužky česnek
  • bazalka
  • 8 rajčata
  • 1 cibule
  • muškátový oříšek
  • 500 g pangasia

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

160 Kč

Postup přípravy

  1. krok1
    Rajčata spaříme, oloupeme a pokrájíme na kousky. Cibuli a česnek nadrobno pokrájíme a osmahneme. Přidáme rajčata a omáčku povaříme asi 10 minut.
  2. Přidáme olivy, osolíme, opepříme a přidáme strouhaný muškátový oříšek. Vmícháme nasekanou bazalku.
  3. Rybu osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou. Opečeme dozlatova na olivovém oleji. Na talíře rozdělíme omáčku, navrch poklademe plátky ryby a dozdobíme lístky bazalky.

Pošli recept! 10/2008 (17.9.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Grilovaná zelenina

Grilovaná zelenina

Letní grilovaná zelenina. Michal Veselý, Rašovice
Zdravě a chutně /23.08.13
Žampiony s ředkvičkami

Žampiony s ředkvičkami

Servírujeme s opečenými brambory.

Jana Remková, Orlová

Zdravě a chutně /30.03.15
Rýžové nudle se zeleninou

Rýžové nudle se zeleninou

Před podáváním můžeme vše promíchat.

Tomáš Čížek, Stebno

Zdravě a chutně /22.05.17
Rajčata plněná kuskusem

Rajčata plněná kuskusem

Kuskus je výborná surovina – chuťově neutrální, dá se s ním v kuchyni dokonale ...
Zdravě a chutně /10.10.08
Drůbeží salát s celerem a zázvorem

Drůbeží salát s celerem a zázvorem

Hodí se na sváteční stůl, ale oceníš ho i jako výbornou lehkou večeři ve všední ...

Zdravě a chutně /20.01.16
Velikonoční brokolicová nádivka

Velikonoční brokolicová nádivka

Milovníci masa mohou uzené tofu zaměnit za uzené maso.

Kateřina Gajová, Brno

Zdravě a chutně /23.03.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu