Reklama
Pangasius s rajčatovým květákem
Fotogalerie:

Pangasius s rajčatovým květákem

Šárka Medáčková

Děčín
Kombinace ryby a zeleniny nemá chybu.
Šárka Medáčková, Děčín

Ingredience

  • 1 květák
  • 1 paprika červená
  • svazek pažitka
  • 1 chilli paprička červená
  • 1 stroužek česnek
  • 4 filety pangasia
  • 4 plátky slanina
  • 3 lžičky protlak rajčatový
  • 4 lžíce olej olivový

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Květák rozebereme na růžičky a uvaříme nad párou doměkka. Papriku pokrájíme na kostičky. Pažitku‚ chilli papričku a česnek nasekáme nadrobno.
  2. Na oleji osmahneme z obou stran pangasia i slaninu. Na druhé pánvi smícháme zeleninu a protlak.
  3. Zeleninovou směs prohřejeme a podáváme jako přílohu k rybě se slaninou.

Pošli recept! 5/2010 (14.4.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Bramborové placky se špenátem

Bramborové placky se špenátem

Jaro ťuká na dveře, ale doma ve sklepě mám ještě uskladněno poměrně velké ...
Zdravě a chutně /20.06.08
Nudlovka plná zeleniny

Nudlovka plná zeleniny

Mám malé děti, a proto polévky patří na náš stůl skoro denně. Zeleninová dodá ...
Zdravě a chutně /12.01.09
Květák s kečupem a česnekem

Květák s kečupem a česnekem

Květákové řízky jsou nuda. Zkus ten můj!
Lenka Endrlová, Havlíčkův Brod
Zdravě a chutně /05.01.09
Kuskusový salát s polníčkem

Kuskusový salát s polníčkem

Podáváme na salátových listech.

Lucie Baťková, Hradec Králové

Zdravě a chutně /29.10.16
Krůtí kostky v růžovém zelí

Krůtí kostky v růžovém zelí

Obyčejné zelí trochu jinak.

Hana Gončárová, Brno

Zdravě a chutně /12.06.13
Hrachovo-mrkvové pyré s celerovým špekem

Hrachovo-mrkvové pyré s celerovým špekem

Tento recept mě napadl, když jsem chtěla udělat hrachovou kaši trochu jinak. Při ...
Zdravě a chutně /19.04.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
Jarní věnec s tvarohem

Jarní věnec s tvarohem

Podle receptu

Dominiky Hrubé z Bruntálu

Sladký život /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu