Reklama
Pangasius na karí
Fotogalerie:

Pangasius na karí

Pavel Štrougal

Ústí nad Labem
Dej si šťavnatou rybu v pikantní omáčce.
Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Ingredience

  • 250 g pangasius filety
  • 50 g hrášek mražený
  • 50 g cibule
  • 1 lžíce olej
  • špetka sůl
  • 1 bílek
  • 50 ml víno červené
  • 1 lžička škrob bramborový
  • 1 lžička kari

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Rybí filé opláchneme‚ osušíme a příčně nakrájíme.Smícháme bílek‚ škrob‚ osolíme a promícháme s rybím masem. Na pánvi rozehřejeme olej a maso prudce opečeme dozlatova. Opečené vyjmeme a dáme do tepla.
  2. Do pánve vložíme cibuli nakrájenou nadrobno a hrášek. Zpěníme‚ přidáme lžičku karí‚ podlijeme vodou‚ zahustíme škrobem rozmíchaným v malém množství vody a krátce povaříme. Dochutíme vínem‚ solí‚ promícháme s rybím masem a můžeme podávat.

Pošli recept! 7/2011 (7.6.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuře s medovou zeleninou

Kuře s medovou zeleninou

Kuřecí stehna pečená s medovou marinádou, podávaná na šťavnaté zelenině. Pavel ...
Zdravě a chutně /03.03.12
Plněné pečené cukety

Plněné pečené cukety

Skvělá příloha ke grilovanému masíčku.

Jaromíra Holá, Mikulov

Zdravě a chutně /08.08.16
Salát s chřestem, kuřecím masem a bezinkovou zálivkou

Salát s chřestem, kuřecím masem a bezinkovou zálivkou

Nejen pro ty, kdo drží dietu

Podle receptu Anety Zvoníčkové z Prahy

Zdravě a chutně /21.05.18
Cuketový guláš se zeleninou

Cuketový guláš se zeleninou

Každý muž si ho zvládne připravit sám.
Petr Novák, Uherské Hradiště
Zdravě a chutně /27.05.10
Vločkové placky

Vločkové placky

Jsou rychle hotové a chuťově vynikající.
Bohumil Heneberk, Mikulášovice
Zdravě a chutně /17.05.11
Zeleninový salát s řízkem

Zeleninový salát s řízkem

Veronika Khandlová, Benešov

Zdravě a chutně /23.03.20
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu