Ingredience
- 250 g pangasius filety
- 50 g hrášek mražený
- 50 g cibule
- 1 lžíce olej
- špetka sůl
- 1 bílek
- 50 ml víno červené
- 1 lžička škrob bramborový
- 1 lžička kari
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Rybí filé opláchneme‚ osušíme a příčně nakrájíme.Smícháme bílek‚ škrob‚ osolíme a promícháme s rybím masem. Na pánvi rozehřejeme olej a maso prudce opečeme dozlatova. Opečené vyjmeme a dáme do tepla.
-
Do pánve vložíme cibuli nakrájenou nadrobno a hrášek. Zpěníme‚ přidáme lžičku karí‚ podlijeme vodou‚ zahustíme škrobem rozmíchaným v malém množství vody a krátce povaříme. Dochutíme vínem‚ solí‚ promícháme s rybím masem a můžeme podávat.