Reklama
Pangasius na karí
Fotogalerie:

Pangasius na karí

Pavel Štrougal

Ústí nad Labem
Dej si šťavnatou rybu v pikantní omáčce.
Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Ingredience

  • 250 g pangasius filety
  • 50 g hrášek mražený
  • 50 g cibule
  • 1 lžíce olej
  • špetka sůl
  • 1 bílek
  • 50 ml víno červené
  • 1 lžička škrob bramborový
  • 1 lžička kari

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Rybí filé opláchneme‚ osušíme a příčně nakrájíme.Smícháme bílek‚ škrob‚ osolíme a promícháme s rybím masem. Na pánvi rozehřejeme olej a maso prudce opečeme dozlatova. Opečené vyjmeme a dáme do tepla.
  2. Do pánve vložíme cibuli nakrájenou nadrobno a hrášek. Zpěníme‚ přidáme lžičku karí‚ podlijeme vodou‚ zahustíme škrobem rozmíchaným v malém množství vody a krátce povaříme. Dochutíme vínem‚ solí‚ promícháme s rybím masem a můžeme podávat.

Pošli recept! 7/2011 (7.6.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Svěží salát s mangem  a krůtím

Svěží salát s mangem a krůtím

Hana Kučerová, Kolín
Zdravě a chutně /02.03.19
Zdravý oběd do krabičky

Zdravý oběd do krabičky

Lenka Hradílková, Mělník

Zdravě a chutně /29.03.18
Okurkové kocábky

Okurkové kocábky

Hodí se třeba na lehkou a chutnou svačinu.
Božena Kolářová, Nový Knín
...
Zdravě a chutně /06.11.09
Květák na paprice

Květák na paprice

Netradiční úprava květáku ti zachutná.
Marie Satrapová, Rychnov nad Kněžnou
Zdravě a chutně /17.09.09
Vegetariánský sendvič

Vegetariánský sendvič

Je to vynikající a zdravá svačina.
Hana Kupková, Ostrava
Zdravě a chutně /19.12.09
Kapustové karbanátky

Kapustové karbanátky

Manžel měl kapustu zafixovanou jako zeleninu s nevalnou chutí. Podařilo se mi jeho názor ...

Zdravě a chutně /11.09.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu