Reklama
Pangasius na kardamomu
Fotogalerie:

Pangasius na kardamomu

Jana Šrámčíková

Ostrava
Voňavé koření dodá rybě správnou chuť.
Jana Šrámčíková, Ostrava

Ingredience

  • 4 plátky pangasia
  • 150 g máslo
  • 2 lžíce hořčice dijonská
  • 1 cibule
  • 1 lžička kardamom
  • 1/2 lžičky kari
  • trocha olej
  • špetka sůl
  • špetka pepř

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Rozmražené filety z pangasia opláchneme a nakrájíme na větší kostky. V misce vymícháme máslo a hořčici, přidáme na proužky nakrájenou bílou cibuli, koření a nakonec lehce vmícháme nakrájené filety.
  2. Alobal si nařežeme na 4 čtverce, lehce vytřeme olejem, vložíme rybí směs a důkladně zabalíme. Pečeme asi 20 minut při 200°C. Pangasius chutná s americkými bramborami.

Pošli recept! 8/2009 (15.7.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Jarní salát

Jarní salát

Salát doplní vitaminy po dlouhé zimě. Lucie Walozsková, Třinec
Zdravě a chutně /23.07.10
Pečená zelenina s kuskusem

Pečená zelenina s kuskusem

Pokud je na pultech obchodu čerstvá zelenina, nikdy nezapomenu koupit pár kousků. ...
Zdravě a chutně /20.01.10
Roláda z pečené červené řepy

Roláda z pečené červené řepy

Náplň přizpůsob vlastním chutím.

Mirka Šťastná, Mníšek pod Brdy

Zdravě a chutně /06.02.16
Mangold s kuřecím masem

Mangold s kuřecím masem

Mangold je vzhledem i chutí podobný špenátu, můžeš je v receptu zaměnit.

Kateřina ...

Zdravě a chutně /15.09.16
Polentové hranolky s tymiánem

Polentové hranolky s tymiánem

Božena Kolářová, Pouště

Zdravě a chutně /28.03.18
Domácí zelí s mrkví

Domácí zelí s mrkví

Hodí se jako příloha k mnoha pochoutkám.

Božena Kolářová, Pouště

Zdravě a chutně /24.02.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu