Reklama
Pangasius na kardamomu
Fotogalerie:

Pangasius na kardamomu

Voňavé koření dodá rybě správnou chuť.
Jana Šrámčíková, Ostrava

Ingredience

  • 4 plátky pangasia
  • 150 g máslo
  • 2 lžíce hořčice dijonská
  • 1 cibule
  • 1 lžička kardamom
  • 1/2 lžičky kari
  • trocha olej
  • špetka sůl
  • špetka pepř

Doba přípravy

30 minut

Počet porcí

4

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Rozmražené filety z pangasia opláchneme a nakrájíme na větší kostky. V misce vymícháme máslo a hořčici, přidáme na proužky nakrájenou bílou cibuli, koření a nakonec lehce vmícháme nakrájené filety.
  2. Alobal si nařežeme na 4 čtverce, lehce vytřeme olejem, vložíme rybí směs a důkladně zabalíme. Pečeme asi 20 minut při 200°C. Pangasius chutná s americkými bramborami.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Mechová omeleta

Mechová omeleta

Navrch ji ještě zdobím čerstvou zeleninou. Libuše Zábojová, Olomouc
Zdravě a chutně /19.06.14
Brambory se sójovým masem

Brambory se sójovým masem

Zdravá pochoutka, která tě zasytí.

Marie Ospalíková, Kroměříž

Zdravě a chutně /25.05.14
Zapečený lilek s ricottou

Zapečený lilek s ricottou

Zdravá pochoutka za pár minut.

Dagmar Kallupová, Ves Touškov

Zdravě a chutně /19.07.13
Rajčata plněná cizrnou

Rajčata plněná cizrnou

Máš-li čas, uvař si klasickou cizrnu den předem.

Vlasta Stryková, Vsetín

Zdravě a chutně /01.12.14
Griotka z červené řepy

Griotka z červené řepy

Připrav si sladký domácí likérek.
Eva Fabiánová, Studénka
Zdravě a chutně /08.12.10
Tofu s pečenými bramborami

Tofu s pečenými bramborami

Můžeme zvolit marinované nebo uzené tofu.

Kateřina Gajová, Brno

Zdravě a chutně /07.04.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu