Reklama
Pangas se zeleninou
Fotogalerie:

Pangas se zeleninou

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Potřebujete rychlý oběd? Tak tahle ryba je to pravé.
Tereza Halbrštátová, Letohrad

Ingredience

  • 1 kg pangasia
  • dle chuti koření na ryby
  • dle chuti citrón
  • 2 rajčata
  • 1 paprika zelená
  • 1/4 pórek
  • trochu olej olivový

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Rybu dáme do zapékací mísy‚ z obou stran posypeme kořením na ryby. Nakrájíme rajčata‚ papriku‚ pórek a poklademe na rybu.
  2. Lehce zakapeme olejem a dáme péct. Podáváme s bramborovou kaší.

Pošli recept! 8/2011 (4.7.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Smetanové rizoto

Smetanové rizoto

Recept ocení všichni vegetariáni i ti, co maso nemusí každý den. Květa Hošková, ...
Zdravě a chutně /23.12.11
Grilovaná cuketa

Grilovaná cuketa

Horké letní večery trávíme na zahradě. Loni jsme si pořídili elektrický gril ...
Zdravě a chutně /31.10.08
Rychlý kompot

Rychlý kompot

Podle receptu

Jany Luťanské z Třebíče

Zdravě a chutně /17.06.19
Čočkové karbanátky s uzeným tofu

Čočkové karbanátky s uzeným tofu

Červená čočka se vaří velmi rychle.

Dagmar Kallupová, Stod

Zdravě a chutně /24.02.14
Kuskus s tuňákem a kuřecím masem

Kuskus s tuňákem a kuřecím masem

Rychlý, chutný oběd s kuskusem, který mile potěší i mužské pohlaví.

Eliška ...

Zdravě a chutně /21.11.12
Zelenina na víně

Zelenina na víně

Výborná ke grilovanému masu.

Jana Remková, Orlová

Zdravě a chutně /24.09.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu