Reklama
Pangas na lůžku ze zeleniny
Fotogalerie:

Pangas na lůžku ze zeleniny

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Tento recept vyhrál u celé rodiny.
Lucie Polzerová, Hradec Králové

Ingredience

  • 4 pangasius filety
  • trocha koření grilovací
  • 3 cuketa
  • 2-3 paprika barevná
  • 2 cibule
  • 1 lilek
  • 2 lžíce olej olivový

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Filety pangasia osušíme‚ posypeme grilovacím kořením a po obou stranách 4–5 minut opékáme na pánvi nebo na grilu. Poté je uložíme do tepla.
  2. Zeleninu nakrájíme na středně velké kousky‚ cibuli na měsíčky a vše smícháme v míse s trochou olivového oleje. Můžeme přidat i bylinky podle chuti nebo své oblíbené koření. Směs zeleniny opečeme na pánvi bez tuku do poloměkka.
  3. K rybě se zeleninou podáváme vařené brambory.

Pošli recept! 10/2011 (6.9.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Krůtí řízek s lupínky

Krůtí řízek s lupínky

Krůtí maso je velmi jemné a zdravé. Jana Remková, Orlová
Zdravě a chutně /16.01.15
Zapečená čočka

Zapečená čočka

Zdravé jídlo z dostupných surovin.

Jitka Pavlíková, Strakonice

Zdravě a chutně /08.11.15
Hrášková pomazánka

Hrášková pomazánka

Má příjemnou a osvěžující chuť.

Veronika Suková, Ostrava

Zdravě a chutně /30.08.17
Pečená červená řepa

Pečená červená řepa

Je zdravá a v téhle úpravě lahodná.

Boženka Kolářová, Pouště

Zdravě a chutně /30.12.12
Poháry s jogurtem a chia semínky

Poháry s jogurtem a chia semínky

Dáváme si je ke snídani nebo když máme chuť na něco sladkého.

Josefínka ...

Zdravě a chutně /12.07.17
Rozkvetlá louka

Rozkvetlá louka

Lichořeřišnice se dá konzumovat celá.

Kateřina Gajová, Brno

Zdravě a chutně /12.12.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu