Reklama
Ovocný salát
Fotogalerie:

Ovocný salát

Jolanta  Šáchová

Kopřivnice
Osvěžující odpolední svačinka.
Jolanta Šáchová, Kopřivnice

Ingredience

  • 1/2 sáčku rýže těstovinová
  • 1 malá cibule
  • 1 plechovka ovoce koktejlové
  • 1 plechovka kukuřice sterilizovaná
  • 5 lžic tatarka

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Nejprve uvaříme těstovinovou rýži. Necháme ji vychladnout.
  2. Cibuli oloupeme, nakrájíme ji najemno a přimícháme do studené rýže. Přidáme koktejlové ovoce a sterilovanou kukuřici. Promícháme. Dochutíme tatarskou omáčkou.
  3. Přibližně na 1 hodinu uložíme do lednice a necháme vychladnout. Podáváme.

Pošli recept! 1/2011 (13.12.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zamilovaná polévka

Zamilovaná polévka

Začala jsem ji vařit po svatbě, manželovi pro radost. Líba Vichrová, Deštná
Zdravě a chutně /12.02.13
Růžový salát s hrozny

Růžový salát s hrozny

Jolana Spěváčková, Rakovník

Zdravě a chutně /11.11.18
Polévka ze zeleného hrášku

Polévka ze zeleného hrášku

Když není hrachová sezona, použij mražený.

Martina Kadlečková, Strakonice

Zdravě a chutně /23.07.17
Pohankovo-zeleninová čočka

Pohankovo-zeleninová čočka

Pohanka i čočka jsou zdrojem kvalitních živin. V kombinaci se zeleninou chutnají ...

Zdravě a chutně /21.10.12
Naložený grilovaný lilek

Naložený grilovaný lilek

Zelenina se na mém stole objevuje několikrát denně.

Iva Císařová, Hradec Králové

Zdravě a chutně /19.09.14
Kuřecí stehýnka na olivách

Kuřecí stehýnka na olivách

Nezapomeň na sklenici bílého vína.

Jana Cibuľová, Cheb

Zdravě a chutně /04.03.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu