Reklama
Ovocné  ruličky
Fotogalerie:

Ovocné ruličky

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Věra Knoppová, Hulín

Ingredience

  • 700 g dobře vyzrálého ovoce
  • LIBOVOLNÉ KOMBINACE:
  • například jablka + švestky + banán nebo
  • broskve + hrst borůvek + banán

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

20 Kč

Postup přípravy

  1. Ovoce dobře očistíme a rozmixujeme na hladkou kaši. Doslazovat není nutné, ovoce je po usušení sladké dost.

  2. Plech vyložíme pečicím papírem a vlijeme na něj ovocnou kaši. Dáme do trouby rozehřáté maximálně na 100 °C a sušíme 3–5 hodin.

  3. Plát je hotový, až když přestane být lepkavý. V horkovzdušné troubě lze najednou sušit 3 dávky.

  4. Necháme vychladnout a krájíme na obdélníky a balíme ruličky. Je to výborný zdravý pamlsek.

Pošli recept! - Speciál - Podzimní pečení (17.9.2018)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuře na kyselém zelí

Kuře na kyselém zelí

Rychlý a výborný oběd pro milovníky kuřete, zelí a brambor. Zuzana Kuzníková, Orlová...
Zdravě a chutně /06.09.12
Těstoviny s brokolicí

Těstoviny s brokolicí

Místo brokolice můžeš použít i květák.
Olga Burešová, Byšice
Zdravě a chutně /13.12.08
Kuřecí maso s tofu

Kuřecí maso s tofu

Chceš-li si dopřát labužnický zážitek, určitě zkus tento recept.
Hana Kupková, ...
Zdravě a chutně /22.09.09
Česnekové brambory

Česnekové brambory

Tenhle recept není původní, objevila jsem ho v kuchařce věnované grilování. Pozměnila ...
Zdravě a chutně /11.08.08
Sýrové dortíky

Sýrové dortíky

Pohoštění pro toho, kdo není na sladké.
Hana Bílá, Praha
Zdravě a chutně /03.10.08
Polenta s jahodami

Polenta s jahodami

Netradiční mlsání, které chutná i mému manželovi. A navíc jeho příprava ...
Zdravě a chutně /11.11.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu