Reklama
Ovesná pizza s mozzarellou a spoustou zeleniny
Fotogalerie:

Ovesná pizza s mozzarellou a spoustou zeleniny

Lucie Zubatá
Lucie Zubatá
Vnorovy
Pizzu můžete dozdobit vším, na co máte chuť...

Ingredience

  • 140 g rozmixovaných ovesných vloček
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1 vejce
  • 1/4 - 1/3 hrnku vody
  • 2 špetky prášku do pečiva
  • 1 hrst solených slunečnicových semínek
  • 1/2 - 1 mozzarella
  • rajčata
  • brokolice

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

20 Kč

Postup přípravy

  1. Vejce rozšleháme, přidáme olej a ovesnou mouku se semínky a přidáváme po troškách vodu. Nakonec vmícháme prášek do pečiva. 
  2. Těsto rozetřeme na malý plech nebo do dortové formy vyložené pečícím papírem. Pečeme asi 15 minut při 180 °C. Horkou pizzu hned poklademe mozzarellou a zeleninou. Pokud budeme dávat i brokolici, necháme ji nejdříve spařit. 

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Salát z černé ředkve

Salát z černé ředkve

Zdravá svačinka s výbornou chutí. Šárka Vozábová, Milovice
Zdravě a chutně /18.11.12
Špízy z dýně a tofu

Špízy z dýně a tofu

Kdo říká, že grilování je jen pro milovníky masa?

Veronika Gazurková, Český Těšín

...
Zdravě a chutně /15.11.15
Kachní játra na žampionech

Kachní játra na žampionech

Jsou vynikající s česnekovou topinkou.
Božena Kolářová, Pouště
Zdravě a chutně /13.07.12
Křen s medem

Křen s medem

Budte fit i za chladného počasí.
Zdravě a chutně /16.05.12
Sezamové dukátky

Sezamové dukátky

Sezam obsahuje mnoho cenných látek.

Alena Kadlecová, Benešov

Zdravě a chutně /09.11.15
Svěží salát s mangem  a krůtím

Svěží salát s mangem a krůtím

Hana Kučerová, Kolín

Zdravě a chutně /02.03.19
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu