Reklama
Osvěžující salát s koprem
Fotogalerie:

Osvěžující salát s koprem

Veronika Hegrová

Pomezí
Někdo nemá chuť kopru rád, já ho přidávám skoro do všeho.
Veronika Hegrová, Pomezí

Ingredience

  • 1 ks salát hlávkový
  • 1 ks kopr
  • 2 lžíce citronová šťáva
  • 1-2 lžíce cukr dle chuti

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

20 Kč

Postup přípravy

  1. Salát důkladně opereme ve studené vodě a potom ho natrháme na menší kousky.
  2. Kopr také dobře opláchneme a nakrájíme na kousky. Ty vmícháme k salátu. Přidáme citronovou šťávu, dochutíme cukrem a zamícháme. Kdo má rád, může přidat pár kapek olivového oleje.

Pošli recept! - Speciál - Jarní recepty (22.3.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pangasius podle dědy

Pangasius podle dědy

Oběd, který je hotový za pouhých 20 minut. Věra Matějčková, Hanušovice
Zdravě a chutně /03.02.11
Candát v sýrovém těstíčku

Candát v sýrovém těstíčku

Myslím, že receptů na ryby není nikdy dost.
Otto Plášek, Brno
Zdravě a chutně /14.09.10
Kuřecí maso na kedlubnách

Kuřecí maso na kedlubnách

Mám ráda, je-li jídlo pestré nejen chutěmi, ale když na talíři láká také svojí...
Zdravě a chutně /02.07.09
Celerová polévka se žampiony

Celerová polévka se žampiony

Polévky zbožňujeme, o víkendu na stole nesmí chybět. Co se nesní k obědu, dáme si na ...
Zdravě a chutně /10.01.10
Pečená makrela na pomerančích a tymiánu

Pečená makrela na pomerančích a tymiánu

Ryby bychom měli mít v našem jídelníčku častěji. Inspirujte se třeba tímto receptem.

...
Zdravě a chutně /28.06.13
Zeleninová směs

Zeleninová směs

Překvapí tě, jak dobře chutná místo pomazánky na chlebu.
Hana Kupková, Ostrava
Zdravě a chutně /17.05.11
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu