Reklama
Osvěžující salát
Fotogalerie:

Osvěžující salát

Jana  Skácelová
Jana Skácelová
Brno
Spojení jablek a celeru vás dostane.

Ingredience

  • 500 g jablka
  • 500 g celer
  • 250 ml zakysaná smetana
  • 250 ml šlehačka
  • podle chuti moučkový cukr
  • 100 g nasekané oříšky
  • 1– 2 ks banán

Doba přípravy

Počet porcí

10

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Nastrouhané jablka smícháme s jemně nastrouhaným celerem a banánem nakrájeným na kolečka. 
  2. Pak do salátu vmícháme oslazenou zakysanou smetanu,šlehačku a oříšky a dobře proícháme.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Rukolový krém

Rukolový krém

Semínka jsou lepší nasucho opečená. Andrea Janáková, Polička
Zdravě a chutně /07.04.17
Mangoldové závitky

Mangoldové závitky

Při dušení by měly mít dost šťávy.

Ladislav Vesecký, Zlaté Hory

Zdravě a chutně /13.03.17
Rizoto z králíka

Rizoto z králíka

Lehký oběd nebo večeře.

Andrea Jílková, Polička

Zdravě a chutně /20.07.14
Pečivo se šunkou

Pečivo se šunkou

Chutná a zdravá svačinka pro labužníky.
Dagmar Vašáková, Praha
Zdravě a chutně /14.11.08
Zeleninové soté s čočkou

Zeleninové soté s čočkou

Soté je kombinací smažení a dušení, připravuje se s minimálním množstvím ...

Zdravě a chutně /21.11.15
Salát z opečených paprik

Salát z opečených paprik

Podáváme s chlebem.

Ivana Tylšarová, Zábřeh

Zdravě a chutně /17.04.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu