Reklama
Okurkové  špalíčky s pěnou
Fotogalerie:

Okurkové špalíčky s pěnou

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Lehounká večeře nebo předkrm? Já okurkové špalíčky využívám na oba způsoby. 
Lucie Vlková, Kouty


Ingredience

  • pepř
  • 1 okurka
  • 100 g tvaroh
  • sůl
  • 100 g šunka
  • olivy

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Okurku důkladně omyjeme a nakrájíme na stejnoměrné špalíčky. Šunku pomeleme na masovém strojku nebo rozmixujeme. V misce rozmícháme šunku s tvarohem a celou směs dochutíme pepřem a špetkou soli.
  2. Okurkové špalíčky vydlabeme lžičkou asi do 3/4 a plníme je připravenou šunkovou pěnou. Vršky okurek zdobíme celými nebo pokrájenými olivami. Takto připravený a vychlazený pokrm je výtečný!

Pošli recept! 6/2007 (16.5.2007)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pražené houbové jáhly

Pražené houbové jáhly

Kdo ohrnuje nos nad zdravou výživou, měl by nejdřív pár správně při-pravených jídel ...
Zdravě a chutně /10.10.08
Lehoučké zapečené brambory

Lehoučké zapečené brambory

Ráda vařím rychle a zdravě.

Šárka Plchová, Brno


Zdravě a chutně /10.01.16
Grilovaný losos s bataty a rukolou

Grilovaný losos s bataty a rukolou

Zdravá a chutná večeře.

Ludmila Kubíková, Město Touškov

Zdravě a chutně /15.01.14
Mrkvovo-cuketová paštika

Mrkvovo-cuketová paštika

Trochu víc práce, ale úspěch je zaručen.

Ivana Černá, Praha

Zdravě a chutně /14.08.16
Špenátové rizoto

Špenátové rizoto

Klasické je také dobré, ale mě ještě víc oslovila tato špenátová varianta.


Olga...

Zdravě a chutně /04.04.17
Dýňová karí polévka

Dýňová karí polévka

Je velice jemná a chutná.

Marie Bártová, Hradec Králové

Zdravě a chutně /13.04.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu