Reklama
Okurkové  špalíčky s pěnou
Fotogalerie:

Okurkové špalíčky s pěnou

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Lehounká večeře nebo předkrm? Já okurkové špalíčky využívám na oba způsoby. 
Lucie Vlková, Kouty


Ingredience

  • pepř
  • 1 okurka
  • 100 g tvaroh
  • sůl
  • 100 g šunka
  • olivy

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Okurku důkladně omyjeme a nakrájíme na stejnoměrné špalíčky. Šunku pomeleme na masovém strojku nebo rozmixujeme. V misce rozmícháme šunku s tvarohem a celou směs dochutíme pepřem a špetkou soli.
  2. Okurkové špalíčky vydlabeme lžičkou asi do 3/4 a plníme je připravenou šunkovou pěnou. Vršky okurek zdobíme celými nebo pokrájenými olivami. Takto připravený a vychlazený pokrm je výtečný!

Pošli recept! 6/2007 (16.5.2007)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zapečený balkánský lilek

Zapečený balkánský lilek

S bramborovou kaší nebo s bílým pečivem. Martina Škardová, Stará Voda
Zdravě a chutně /07.08.15
Pikantní lilek

Pikantní lilek

Oblíbila jsem si lilek, dá se připravovat na mnoho způsobů. Nevařím podle kuchařských ...
Zdravě a chutně /04.02.10
Řepové soudečky

Řepové soudečky

Lehký oběd podle mého gusta.

Jana Remková, Orlová

Zdravě a chutně /20.02.16
Kapustová bábovka

Kapustová bábovka

Na talíři vypadá ohromně. A navíc je opravdu velmi dobrá.
Marcela Chylová, ...
Zdravě a chutně /11.11.10
Celerovo-nivové placičky

Celerovo-nivové placičky

Na to, abychom si opravdu pochutnali, nemusíme mít na stole každý den maso. ...
Zdravě a chutně /07.03.12
Zapečené papriky

Zapečené papriky

Stejným způsobem lze plnit rajčata a cukety.

Petra Tlášková, Praha

Zdravě a chutně /20.11.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu