Rychlá, lehká a chutná večeře.
Jana Snášelová, Frýdek-Místek
Ingredience
- 1 Salátková okurka (hadovka)
- 1 balení krabí tyčinky
- 1 vanička Odtučněný tvaroh
- špetka mořská sůl
- špetka pepř tří barev
- špetka česnek sušený
- pár kapek citronová šťáva
- polévková lžíce pažitka
- špetka kmín drcený
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Salátovou okurku nakrájíme na 6 stejných kousků (soudků), vydlabeme vnitřky.
-
Krabí tyčinky nakrájíme nadrobno, smícháme s tvarohem, osolíme, opepříme, posypeme sušeným česnekem, přidáme polévkovou lžíci nakrájené pažitky. Směs lehce okmínujeme a zakápneme citronóvou šťávou.
-
Směsí plníme předem vydlabané okurkové soudky. Podáváme s celozrnným pečivem. Dobrou chuť.