Reklama
Okurkové soudečky s krabí náplní
Fotogalerie:

Okurkové soudečky s krabí náplní

Jana Snášelová
Jana Snášelová
Frýdek-Místek

Rychlá, lehká a chutná večeře.

Jana Snášelová, Frýdek-Místek

Ingredience

  • 1 Salátková okurka (hadovka)
  • 1 balení krabí tyčinky
  • 1 vanička Odtučněný tvaroh
  • špetka mořská sůl
  • špetka pepř tří barev
  • špetka česnek sušený
  • pár kapek citronová šťáva
  • polévková lžíce pažitka
  • špetka kmín drcený

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

25 Kč

Postup přípravy

  1. Salátovou okurku nakrájíme na 6 stejných kousků (soudků), vydlabeme vnitřky.
  2. Krabí tyčinky nakrájíme nadrobno, smícháme s tvarohem, osolíme, opepříme, posypeme sušeným česnekem, přidáme polévkovou lžíci nakrájené pažitky. Směs lehce okmínujeme a zakápneme citronóvou šťávou.
  3. Směsí plníme předem vydlabané okurkové soudky. Podáváme s celozrnným pečivem. Dobrou chuť.

Pošli recept! - Speciál - Saláty (19.4.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Poctivá z Hané

Poctivá z Hané

Zelenina jí dodá jemně nasládlou příchuť. Anna Zemánková, Olomouc
Zdravě a chutně /30.12.12
Křupavé zeleninové placky

Křupavé zeleninové placky

Dělávám je k večeři – jsou syté, snadno stravitelné a hlavně zdravé.

Brigita ...

Zdravě a chutně /06.03.13
Rýžové noky s falešným špekem

Rýžové noky s falešným špekem

Zcela bezlepkové‚ rychlé a dobré jídlo.
Martina Balwarová, Karviná-Ráj
Zdravě a chutně /14.10.11
Krůtí prsa zapečená s bramborem

Krůtí prsa zapečená s bramborem

Tohle jídlo má ráda celá rodina.

Lenka Gregová Hauptigová, Liberec

Zdravě a chutně /15.05.13
Salát z grilované zeleniny

Salát z grilované zeleniny

Podle receptu

Idy Dostalíkové z Havířova

Zdravě a chutně /05.08.18
Vdolečky – řepáčky

Vdolečky – řepáčky

Moje maminka z řepy kdysi dělala i sirup.
Jaroslava Skoumalová, Třebíč
Zdravě a chutně /21.01.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu