Reklama
Okurková kolečka
Fotogalerie:

Okurková kolečka

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha

Jednohubky, po nichž nepřibereš.

Helena Macková, Vsetín

Ingredience

  • Suroviny :
  • 250 g okurky
  • 2 ks vejce natvrdo
  • 1 ks červená paprika na oblohu
  • Česneková pomazánka :
  • 150 g rostlinný tuk Perla
  • 4 stroužky česnek
  • 100 g karotka
  • sůl podle chuti

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Z dobře umytých a neoloupaných okurek nakrájíme asi 2 cm silná kolečka. Na ně dáme kolečka z vajec a potom pomocí sáčku navršíme česnekovou pomazánku. Ozdobíme červenou paprikou.
  2. Česnekovou pomazánku připravíme tak, že smícháme rostlinný tuk, prolisovaný česnek a najemno nastrouhanou karotku. Podle chuti osolíme.

Pošli recept! 5/2012 (2.4.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Červená čočka s rýží

Červená čočka s rýží

Pro zpestření jídelníčku si můžeme pohrát. Alexandra Hynková, Praha
Zdravě a chutně /03.10.08
Lečo s jogurtem

Lečo s jogurtem

Zdravá a šťavnatá letní klasika.

Terezie Kouřilová, Zlín

Zdravě a chutně /24.03.13
Cuketový salát

Cuketový salát

Recept na cuketový salát s hlívou ústřičnou.

Alena Fryčová, Suchomasty

Zdravě a chutně /27.06.13
Celerové karbanátky s tofu

Celerové karbanátky s tofu

Také smažené dobrůtky mohou být zdravé.

Eva Skoumalová, Klučov

Zdravě a chutně /28.03.13
Zapékaný květák s libečkem

Zapékaný květák s libečkem

Zdravá a lehká jídla si nedokážu představit bez květáku. Miluji ho ...
Zdravě a chutně /12.06.13
Zeleninový guláš s japonskou omeletou

Zeleninový guláš s japonskou omeletou

Omeletu lze použít i jako náplň do sushi. Většina zeleniny a ingrediencí se dá ...

Zdravě a chutně /12.07.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu