Reklama
Nepečený jablečný dort
Fotogalerie:

Nepečený jablečný dort

Jan Strouhal

Brno
Pro děti jako stvořený, hezky vypadá, dobře chutná a prospěje jim.
Jan Strouhal, Brno

Ingredience

  • 750 g jablka
  • 200 g cukr moučkový
  • 2 sáčky pudink vanilkový
  • 400 g piškoty
  • 1 šlehačka
  • na ozdobu ovoce

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Nahrubo nastrouhaná jablka rozvaříme s cukrem a s 400 ml vody. Přidáme pudinky, které jsme si rozpustili v menším množství vody. 
  2. Dortovou formu vyložíme piškoty (2 vrstvy), na ně nalijeme většinu jablečné směsi. Pár piškotů rozdrtíme, nasypeme na jablka a zalijeme zbytkem směsi. 

    TIP: Místo šlehačky můžeš dort ozdobit smetánkem.

Pošli recept! 11/2010 (8.10.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Dýňová směs pohankou a tofu

Dýňová směs pohankou a tofu

Zdravá a chutná večeře. Marta Kačíková, Strakonice
Zdravě a chutně /31.08.14
Pečené brambory se žampiony

Pečené brambory se žampiony

Jednoduchá lehká večeře, nebo luxusní příloha.

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem -...

Zdravě a chutně /27.02.13
Celerovo-nivové placičky

Celerovo-nivové placičky

Na to, abychom si opravdu pochutnali, nemusíme mít na stole každý den maso. ...
Zdravě a chutně /07.03.12
Sumec na kmíně

Sumec na kmíně

Kdo má rád, může maso lehce potřít česnekem.

Josef Bartušek, Luka nad Jihlavou

Zdravě a chutně /24.04.15
Sušenky na zdravé mlsání

Sušenky na zdravé mlsání

Michaela Šislerová, Opatovec

Zdravě a chutně /27.09.19
Salát s pečenými batáty

Salát s pečenými batáty

Podle receptu Lucie

Kozáčkové z Brna

Zdravě a chutně /25.05.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu