Reklama
Nadívané cukety
Fotogalerie:

Nadívané cukety

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Cuketu jsme si oblíbili. Musíme ji kupovat, ale stejně ji připravujeme dvakrát týdně.
Tereza Puchrová, Poděbrady

Ingredience

  • 1 cuketa
  • 150 g slanina anglická
  • omáčka sojová
  • 150 g niva

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

54 Kč

Postup přípravy

  1. Omytou cuketu po délce rozřízneme, lžičkou vydlabeme dužinu a pak ji pokapeme sójovou omáčkou. Anglickou slaninu nakrájíme na malé kostičky a vložíme je do cukety. Na hrubším struhadle nastrouháme nivu a navršíme ji nahoru na slaninu. Pekáček nebo zapékací mísu vymastíme, aby se cuketa nepřipekla, vložíme ji dovnitř a dáme zapékat do trouby nebo pod gril. Stačí malou chvíli, než se niva rozteče a zezlátne.

Pošli recept! 8/2007 (18.7.2007)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Krůtí na kari s žampióny

Krůtí na kari s žampióny

Tip na rychlý, jednoduchý a navíc zdravý obídek. Michaela Gerlichová, Ostrava - Poruba
Zdravě a chutně /21.04.13
Barevné rybí krokety

Barevné rybí krokety

Výborné jídlo pro děti – vypadají lákavě, jsou chutné a zdravé.
Nina Kovářová, ...
Zdravě a chutně /01.06.13
Knedle  se sójovou pomletinou

Knedle se sójovou pomletinou

Koření se dá obměňovat podle fantazie‚ výborná je třeba kombinace s garam ...
Zdravě a chutně /23.03.12
Rybí filet se švédskou omáčkou

Rybí filet se švédskou omáčkou

Na másle opečené rybí filety, podávané se studenou smetanovou omáčkou s jablky a ...

Zdravě a chutně /27.09.14
Mrkvový nákyp

Mrkvový nákyp

Na květnový stůl zelenina rozhodně patří.

Pavla Tykalová, Praha

Zdravě a chutně /01.05.16
Bylinkový chléb s lučinovým máslem

Bylinkový chléb s lučinovým máslem

Chléb tě zaujme chutí i barvou.

Olina Svobodová, Karviná

Zdravě a chutně /11.06.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu