Reklama
Muffiny s quinoou a kokosem
Fotogalerie:

Muffiny s quinoou a kokosem

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Quinou koupíš v obchodech se zdravou výživou. Pochází z Jižní Ameriky a obsahuje mnoho hořčíku a vitaminu B.

Eva Červenková, Praha

Ingredience

  • 150 ml bílků
  • 2–3 lžíce rýžového sirupu
  • 200 g vařené quinoy
  • 100 g strouhaného kokosu

Doba přípravy

Počet porcí

12

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. 1. Bílky našleháme, ale ne úplně dotuha. Ke konci šlehání přidáme rýžový sirup. Ještě chvíli šleháme a poté přidáme quinou a kokos.

  2. 2. Těsto rozdělíme do silikonových formiček na muffiny a pečeme při 180 °C 45 minut.

Pošli recept! 6/2015 (4.5.2015)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Broučci

Broučci

Veselá a hlavně zdravá svačinka. Jitka Pavlíková, Strakonice
Zdravě a chutně /27.02.14
Vegetariánské burgery

Vegetariánské burgery

Z fazolí nemusíš mít strach, nejsou v burgeru vůbec cítit.

Lucie Blahová, Slavičín

Zdravě a chutně /05.08.13
Zeleninová plec

Zeleninová plec

Chuť masa v tomto jídle skvěle doplňuje chuť zeleninky a žampionů.

Ruth Šklíbová, ...

Zdravě a chutně /29.07.12
Fenyklový salát s pomeranči

Fenyklový salát s pomeranči

Připraveno podle receptu

Ivy Bartákové z Nového Města na Moravě

Zdravě a chutně /20.03.18
Rajčata plněná kuskusem

Rajčata plněná kuskusem

Kuskus je výborná surovina – chuťově neutrální, dá se s ním v kuchyni dokonale ...
Zdravě a chutně /10.10.08
Svěží ovocný koktejl

Svěží ovocný koktejl

Tento rychý koktejl pohladí chuťové buňky a osvěží tě.
Ludmila ...
Zdravě a chutně /16.12.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu