Reklama
Mořské plody
Fotogalerie:

Mořské plody

Radka Pikalová

Velká Chyška
Oblíbila jsem si středomořskou kuchyni s plody moře.
Radka Pikalová, Velká Chyška

Ingredience

  • paprika
  • žampiony
  • pórek
  • rajčata
  • víno bílé
  • mořské plody

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Na pánvi rozehřejeme máslo a plody na něm opečeme. Přidáme na nudličky nakrájený pórek‚ papriku‚ rajče a žampiony‚ vše podlijeme bílým vínem (nebo ho nahradíme vodou).
  2. Před dokončením zakapeme sójovou omáčkou a dochutíme. Podáváme s těstovinami‚ hranolky nebo rýží.

Pošli recept! 8/2008 (16.7.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Domácí proteinový nápoj

Domácí proteinový nápoj

Je vhodnou náhradou za kupované proteinové nápoje. Obsahuje 18 g bílkovin. Tereza ...
Zdravě a chutně /30.08.14
Dalamánky

Dalamánky

Domácí jsou vždycky nejlepší.
Eva Skoumalová, Lipník
Zdravě a chutně /20.05.10
Kuskusový nákyp  s ovocem

Kuskusový nákyp s ovocem

Pro ty, kteří mají rádi sladká jídla.

Martina Antalová, Odolena Voda

Zdravě a chutně /15.10.16
Kapie plněné kuskusem a nivou

Kapie plněné kuskusem a nivou

Kdo má rád, vmíchá do kuskusu česnek.

Jaroslav Karfus, Kladno

Zdravě a chutně /02.02.16
Zapečený pangasius se špenátem

Zapečený pangasius se špenátem

Misto pangasia můžeme použít filé nebo i  jinou rybu.

Zdeňka Polanská, Vsetín

Zdravě a chutně /22.05.12
Drožďové knedlíčky

Drožďové knedlíčky

Můj muž je má raději než játrové.
Lenka Nová, Tábor
Zdravě a chutně /13.08.08
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu