Reklama
Mexický salát s rýží
Fotogalerie:

Mexický salát s rýží

JANA STÁVKOVÁ
JANA STÁVKOVÁ
ČEJKOVICE

Do salátu můžete přidat i sterilovanou kukuřici.

Jana Stávková, Čejkovice

Ingredience

  • 250 g rýže
  • 100 g barevné fazole
  • 1 velká cibule
  • 2 ks červená paprika
  • 100 ml řepkový olej
  • 3 stroužky česnek
  • dle chuti sůl
  • zeleninový vývar

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

35 Kč

Postup přípravy

  1. Cibuli nakrájíme na malé kousky a orestujeme na oleji. Přidáme nakrájenou papriku na nudličky a společně orestujeme.
  2. Pak přidáme rýži uvařenou v zeleninovém vývaru, uvařené fazole (můžeme použít i sterilované) a nakonec česnek nakrájený na plátky a sůl.

  3. Vše promícháme, prohřejeme a podáváme ozdobené čerstvou zeleninou.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zelenina na thajský způsob

Zelenina na thajský způsob

Zdravá a rychlá večeře za pár minut. Nejlépe chutná s rýží basmati.
Zdravě a chutně /16.04.13
Polníčkový salát s gorgonzolou

Polníčkový salát s gorgonzolou

Gorgonzolu nenahrazujte nivou, není to pak ono.

Lucie Blahová, Slavičín

Zdravě a chutně /27.08.14
Zapečené kedlubny

Zapečené kedlubny

Po tomhle jídle tě žaludek určitě tlačit nebude. Podávej posypané čerstvými ...

Zdravě a chutně /17.12.12
Toastové lodičky s grilovanou cuketou

Toastové lodičky s grilovanou cuketou

Lehká a zdravá večeře.

Veronika a Martin Kasíkovi, Praha

Zdravě a chutně /20.10.12
Rychlý kompot

Rychlý kompot

Podle receptu

Jany Luťanské z Třebíče

Zdravě a chutně /17.06.19
Sváča pro mlsouna

Sváča pro mlsouna

Lucie Morávková, Břeclav

Zdravě a chutně /14.09.19
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu