Reklama
Masová směs bez masa
Fotogalerie:

Masová směs bez masa

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Dospělým strávníkům přidej chilli koření.
Aneta Sládková,
Třemošnice

Ingredience

  • 2 balení maso sojové
  • 20 ml olej olivový
  • špetka kari
  • špetka sůl
  • 200 ml mléko
  • 1 pórek
  • hrst arašídy
  • 1 plechovka žampiony sterilované
  • 1 lžíce solamyl
  • 1 lžička vegeta

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Sójové maso zalijeme vroucí vodou, necháme asi 20 minut bobtnat. Poté vymačkáme přebytečnou vodu a osmažíme.
  2. Přidáme karí koření, osolíme a zalijeme mlékem. Necháme povařit.
  3. Pak vložíme pórek nakrájený na kolečka, arašídy a nakonec žampiony.
  4. Zahustíme solamylem a dochutíme vegetou. Hned servírujeme. Jako příloha se hodí rýže či hranolky.

Pošli recept! 10/2010 (15.9.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Brokolice se sýrovou omáčkou

Brokolice se sýrovou omáčkou

Zdravý oběd‚ po kterém se jen zapráší. Pavlína Kopřivová, Chodov
Zdravě a chutně /14.09.10
Celozrnné pečivo

Celozrnné pečivo

Jsou ideální jako příloha nebo svačinka.
Vendula Vrbová, Pivín
Zdravě a chutně /24.10.08
Baba ganush

Baba ganush

Z cest po Izraeli recept přivezla máma.
Kryštof Barvínek, Praha
Zdravě a chutně /18.08.08
Krůtí karbanátky pečené v troubě

Krůtí karbanátky pečené v troubě

Jednoduché jídlo skvělé i bez smažení.

Lenka Rokosová, Plzeň

Zdravě a chutně /12.08.12
Cuketový nákyp

Cuketový nákyp

Velice lehké jídlo, které můžeme podávat jak studené, tak teplé. Báječnou přílohou ...

Zdravě a chutně /11.03.13
Rýžový dort s masem

Rýžový dort s masem

Do směsi můžeš vmíchat nadrobno nasekaný pórek nebo čerstvý fenykl.

Míša ...

Zdravě a chutně /22.01.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu