Reklama
Majoránkové rybí filé
Fotogalerie:

Majoránkové rybí filé

Žaneta Zemanová

Jablunkov
Vyzkoušej výbornou kombinaci chutí.
Žaneta Zemanová, Jablunkov

Ingredience

  • 1 rybí filé
  • 1 plátek sýr eidam
  • 2 snítky majoránka
  • špetka sůl
  • kousek máslo na smažení
  • dle potřeby mléko
  • špetka kmín
  • špetka paprika červená

Doba přípravy

Počet porcí

1

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Osolený filet dáme na pánev na rozehřáté máslo a posypeme kmínem. Necháme chvíli dusit a pak přidáme mléko a snítku majoránky a zase dusíme, dokud není maso hotové.
  2. Před ukončením dáme na rybu plátek sýra a posypeme trochou mleté červené papriky. Filé podáváme s vařenými brambory.

Pošli recept! 3/2010 (10.2.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Rajčata plněná pěnou z čerstvého sýra s křenem

Rajčata plněná pěnou z čerstvého sýra s křenem

Rajčata plněná pěnou z čerstvého sýra s křenem se hodí jak na oslavy, tak na ...
Zdravě a chutně /27.02.12
Celozrnná karobová bábovka

Celozrnná karobová bábovka

Vyniká svou vláčností, zvládne ji i začátečník.
Andrea Tyrolová, Praha
Zdravě a chutně /01.08.11
Polévka Lux z rajčat

Polévka Lux z rajčat

Polévka inspirovaná rautem ve vícehvězdičkovém hotelu. Je to neobvyklá domácí varianta...
Zdravě a chutně /15.12.08
Kuře se zeleninou

Kuře se zeleninou

Chutná skvěle i díky množství koření.
Vlaďka Miláčková, Praha
Zdravě a chutně /03.10.08
Těstoviny s brokolicí II

Těstoviny s brokolicí II

K tomuto jídlu se nejvíc hodí kupa čerstvé zeleniny.
Monika Vosolsobě, Praha 10
Zdravě a chutně /31.10.08
Polévka s knedlíčky

Polévka s knedlíčky

Je to naše oblíbená dobrůtka.
Eva Výtisková, Turnov
Zdravě a chutně /19.11.08
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu